Jump to content
IGNORED

[A4 B5] nowa "forumowa" zabawka

Recommended Posts

Posted

witam,

od niedawna posiadam Audi A4 B5 1.9 TDI PD Avanta.

samochód kupiłem około msc. temu, zrobiłem już około 5 tyś km.

z wyposażenia to:

- 2x elektroniczne szyby

- el. lusterka

- car audi radio sony DSX-A30 głośniki w przednich drzwiach + subwoffer (nokia oryginał)

- siedzenia kubełeczki z el. regulacją lędźwi

- koła lato 205/55R16 zima 205/55R16

- 4 poduszki

- centralny zamek,

- klimatronic

- autoalarm

- wspomaganie kierownicy

- ABS

- ASR

- podgrzewane lusterka

mam nadzieje, że spotkamy się na jakimś spocie/zlocie

MINI GALERIA

IMAG0171.jpgIMAG0230.jpgIMAG0231.jpgIMAG0232.jpgIMAG0235.jpg

Posted

ładna seria

jakieś plany?

Posted

Heloł MakiGS widzę że jesteś z Bieszczad :decayed: a dokładniej? bo blachy RJS to bardziej Jasło sugerują? Bo ja też z Bieszczad :decayed: teraz siedzę w Krakowie, ale czasem wpadam do domu :decayed:

Fajny Avant, niech dobrze służy :thumbup1:

Posted

ładny Avancik :) jakies plany ulepszenia?:)

Posted
Heloł MakiGS widzę że jesteś z Bieszczad :decayed: a dokładniej? bo blachy RJS to bardziej Jasło sugerują? Bo ja też z Bieszczad :decayed: teraz siedzę w Krakowie, ale czasem wpadam do domu :decayed:

Tablica już jest zmieniona ogólnie jestem z Leska, co do pytań odnośnie planów to jeszcze nie wiem dokładnie narazie mnie w domu nie ma, bo jestem na 9 msc szkoleniu i właśnie będę kończył wrócę na spokojnie do domu/pracy i wtedy będę sobie kombinował w garażu :) i "udoskonalał"

ps: w najbliższym czasie chce kupić radio alpine/clarion i do tego głośniki w tylne drzwi tylko muszę wynaleźć taki model żeby się zmieściły może znacie jakieś które idealnie pasują w tylne drzwi?

Posted

Tablica już jest zmieniona ogólnie jestem z Leska,

ps: w najbliższym czasie chce kupić radio alpine/clarion i do tego głośniki w tylne drzwi tylko muszę wynaleźć taki model żeby się zmieściły może znacie jakieś które idealnie pasują w tylne drzwi?

ooo to prawie sąsiadami jesteśmy :decayed: do Leska chodziłem do LO :wink: moje OOOO też na blachach RLS :wink:

co do audio zapytaj w dziale "nawigacja, car audio" tam są mądre głowy to Ci powiedzą :hi:

Posted

a dokładnie skąd jesteś? zaraz do tamtego działu zajrzę pewnie mnie Panowie poratują :)

Posted

Polańczyk :decayed:

Posted

To i ja swoje 5 groszy dorzucę :)

Auto rok młodsze od mojej i kolor taki sam.:)

Witam, i powodzonka w modach :)

Gdzieś tam może z wami do minięcia na drogach:)

• 3 weeks later...
Posted

samochód dostał w końcu nowe klocki TWR komplet przód

kolejna rzecz łożysko FAG

szykuje się wymiana oleju, wszystkich filtrów i rozrząd (zastanawiam się jaki?)

samochód również dostał nowe radio

173858.jpeg

jeden halogen mi zapanowuje jeszcze tym dzisiaj się zajmę.

Posted

gleba na pewno nie, ze względu na to gdzie pracuje i jakimi drogami muszę się poruszać do pracy.

Posted

wole mieć większy komfort niż stracić zęby na Bieszczadzkich szlakach. :decayed:

Posted

uwierz mi że w Krakowie gorsze są drogi :doh:ja tam po Bieszczadach na drogi nie narzekam :decayed:

Posted

droga Lesko - Medyka -Lesko wysokość m. Kuźmina tam to już totalna tragedia, no rewelacji nie ma nie wiem czy jechałeś K28 ale czasem na wymioty mnie bierze, a jeżdżę tą drogą 15 razy w msc. w jedną i drugą stronę. Gdybym miał GoPro to bym nagrał jak się K28 jedzie i jakie ciekawe "ładki" drogowe występują.

Posted

Fajny egzemplarz miliona zycze:wink:

Posted

imag0050nd.th.jpgimag0062cr.th.jpgimag0052fe.th.jpgimag0053mb.th.jpg

imag0051zo.th.jpgimag0060au.th.jpgimag0054dx.th.jpgimag0231a.th.jpg

imag0057u.th.jpgimag0172uc.th.jpgimag0059t.th.jpg

Posted

O ten sam motorek co u mnie gdy sie mu wymienia filtry i płyny na czas nie sprawia problemów ( tylko ten cieknący zworek egr wina odmy ) wirusa na Seri gratach można ze 150PS zrobić

szerokości życzę i długiego bezawaryjnego użytkowania