Opublikowano 27 Maja 201313 l błotnik za***isty, audi też. Nie maluj dokladek w kolor, bo po raz ze nie dobierzesz odpowiedniego juz, a po 2 slabo to wyglada w B5 za***iście Ci wyszlo to auto, pozdrowionka pomalowane dokładki źle wyglądają? w jasnym kolorze robia własnie robote:whistling:
Opublikowano 27 Maja 201313 l Autor Dobry motyw z błotnikiem, ciekawe jak by wyglądała z maską rost:kox:Kolor felg fajnie podpasował do białej budy. wlasnie mysle czy nie kupic taniej zajechanej maski do b5 i zrobic rosta z niej. ale swoja tez bym chcial miec zastepcza w razie cos. i znowu to samo i znowo nie wiem co mam robic chodzi glownie o to ze dokladki w kolorze optycznie obniza ten samochod a o to chodzi ;p bo jest koza, a juz nizej nie idzie bo z domu wyjechac nie moge ;p a co do koloru to tak czy tak bedzie malowany zderzak i maska i tylny zderzak tez. w slabym stanie te elementy juz sa.
Opublikowano 27 Maja 201313 l i tak błotnik miał do zmiany to czemu nie spróbowac, mi sie podoba, ale takiego to nie zrobisz:banan:
Opublikowano 27 Maja 201313 l Dokładki maluj i dużo się nad tym nie zastanawiaj, jak będzie malowany zderzak to go zrób na gładko i zaspawaj "rowek" między zderzakiem a dokładką jak z przodu tak i z tyłu:wink: Jak się trafi maska bez szpachli za śmieszną kasę to warto by było spróbować, zawsze to coś innego i ciągle bardzo rzadki widok na ulicy:naughty: ---------- Post dopisany at 20:53 ---------- Poprzedni post napisany at 20:48 ---------- hahaha Kowi87, jakieś tam ziarenko rata zasiał robiąc tak błotnik, jak wpadnie maska to dalej już jakoś poleci..
Opublikowano 27 Maja 201313 l właśnie od razu skojarzył mi się ten filmik ale furka konkret zawsze mi się białe podobały zostaw ten błotnik. Powodzenia
Opublikowano 27 Maja 201313 l Autor kurde powiem szczerze ze spodobala mi sie ta maska mega. no ale narazie kupilem licznik z fisem i zderzak lift wiec troche musze poczekac z nastepnymi modami
Opublikowano 27 Maja 201313 l https://www.facebook.com/photo.php?fbid=600928079926143&set=t.100002332264184&type=1&theater nie chciało się poszerzać i podobnie zrobił
Opublikowano 28 Maja 201313 l Łe Łukasz a co Ty tu robisz ?! Hah dokładki ofc w kolor wiadomo! Piękna.
Opublikowano 28 Maja 201313 l Autor ciekawe co ty jeszcze tutaj robisz Bartosz no beda, beda w kolor. pozostaje kwestia progów jak to pomalowac ;p
Opublikowano 1 Czerwca 201313 l Dobry, dobry i oryginalny Przynajmniej robisz coś po swojemu i z pomysłem:thumbup1: