Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Stabilizatory z RS4 B7 do zwykłej A4 B6 B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A uwiez ze przeczytalem caly watek ale po tylu stronach troche sie miesza :no:

Dzieki za odpowiedz :hi:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja również jestem zainteresowany kupnem :cool1:

Pisałem do Rafała jakie miałby ceny kompletu stabilizatorów ale jeszcze nie mam odpowiedzi. Jak miałbyś jakieś dobre ceny to pisz również chętnie bym łyknął taki komplecik przód+tył :decayed:

Opublikowano

Pisałem do Rafała jakie miałby ceny kompletu stabilizatorów ale jeszcze nie mam odpowiedzi. Jak miałbyś jakieś dobre ceny to pisz również chętnie bym łyknął taki komplecik przód+tył :decayed:

Też pisałem ale kumpel sprawdza mi jeszcze ceny w ASO po rabacie :wink4:

Opublikowano

daj info jak byś coś wiedził

Opublikowano

daj info jak byś coś wiedził

Ja nadal jestem chętny jakby co ;)

Opublikowano

Jak Rafał-L odpisze mi to to dam info z ceną

Opublikowano

Czekam na naprawe katalogu cen, bo cos sie spieprzylo, dam znac jak tylko sie uruchomi

Opublikowano

Czekam na naprawe katalogu cen, bo cos sie spieprzylo, dam znac jak tylko sie uruchomi

oki. jak coś to pisz :naughty:

Opublikowano

A wiec Stabilizator przód moge dać za 400zl jezeli chodzi o tył 272zl;)

Opublikowano

A wiec Stabilizator przód moge dać za 400zl jezeli chodzi o tył 272zl;)

Wezmę tył z obejmami gumami i śrubami :)

Opublikowano

Ja jestem po wymianie na stabilizatory KW - tył 22mm, przód 32mm średnicy.. Ogólnie auto prowadzi się duuuużo lepiej - jest stabilniejsze i czuć, że ma się lepsze panowanie na autem.. Niestety stało się to czego się bałem - zwiększyła się bardzo podsterowność :confused4:

Chyba trzeba będzie przedni wywalić i zostać tylko na tylnym KW..

Opublikowano

Ja jestem po wymianie na stabilizatory KW - tył 22mm, przód 32mm średnicy.. Ogólnie auto prowadzi się duuuużo lepiej - jest stabilniejsze i czuć, że ma się lepsze panowanie na autem.. Niestety stało się to czego się bałem - zwiększyła się bardzo podsterowność :confused4:

Chyba trzeba będzie przedni wywalić i zostać tylko na tylnym KW..

Jaką grubość miał przód przed wymianą na KW?

Opublikowano

Taką samą.. Jednak różnica w wadze jednego a drugiego jest kolosalna..

Opublikowano

A ja proponuję zapoznać się z tematem zanim ktoś ma zamiar kupić stabilizatory :cool1:

http://www.opony.com.pl/artykul/jak-korygowac-podsterownosc-i-nadsterownosc/?id=962

ale ja jestem tego świadom :wink4: zastanawiało mnie tylko jak bardzo zwiększy się podsterowność.. :naughty:

zresztą nie wiem po co dajesz mi tego linka - sam napisałem, że to wina przedniego i pewnie wyleci :wink4:

chociaż z drugiej strony może się komuś innemu link przyda :wink4:

Opublikowano

czyli najlepszym rozwiązaniem w naszym przypadku będzie założenie tylko tylnego stabilizatora aby auto dobrze się prowadziło... :mysli:

Opublikowano

czyli najlepszym rozwiązaniem w naszym przypadku będzie założenie tylko tylnego stabilizatora aby auto dobrze się prowadziło... :mysli:

Niekoniecznie. Kolega Bajk zakładał u siebie stabilizator KW który jest cięższy od tego o którym mowa w tym wątku.

Opublikowano

A ja proponuję zapoznać się z tematem zanim ktoś ma zamiar kupić stabilizatory :cool1:

http://www.opony.com.pl/artykul/jak-korygowac-podsterownosc-i-nadsterownosc/?id=962

ale ja jestem tego świadom :wink4: zastanawiało mnie tylko jak bardzo zwiększy się podsterowność.. :naughty:

zresztą nie wiem po co dajesz mi tego linka - sam napisałem, że to wina przedniego i pewnie wyleci :wink4:

chociaż z drugiej strony może się komuś innemu link przyda :wink4:

bajk link dałem żeby inni wiedzieli czym skutkuje zmiana stabilizatora, natomiast Ty pomykasz po torze to masz o tym pojęcie :wink4:

Opublikowano

bajk a w jakiej cenie tylny kw?