genero Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 czytałem w ksiązce serwisowej ze w A4 jest podgrzewanie cylinderka zamka [ jak jest temp. ponizej 5 st.to klamka drzwi podniesiona do gory powoduje podgrzewanie zamka czy to jest standart i czy to dotyczy zamka lewego i prawego ??
spanky Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 czytałem w ksiązce serwisowej ze w A4 jest podgrzewanie cylinderka zamka [ jak jest temp. ponizej 5 st.to klamka drzwi podniesiona do gory powoduje podgrzewanie zamka czy to jest standart i czy to dotyczy zamka lewego i prawego ?? nie jest to standart i dotyczy tylko strony kierowcy .....
bratpit Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 czytałem w ksiązce serwisowej ze w A4 jest podgrzewanie cylinderka zamka [ jak jest temp. ponizej 5 st.to klamka drzwi podniesiona do gory powoduje podgrzewanie zamka czy to jest standart i czy to dotyczy zamka lewego i prawego ?? nie jest to standart i dotyczy tylko strony kierowcy ..... To był tzw wypas :mrgreen:
spanky Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 czytałem w ksiązce serwisowej ze w A4 jest podgrzewanie cylinderka zamka [ jak jest temp. ponizej 5 st.to klamka drzwi podniesiona do gory powoduje podgrzewanie zamka czy to jest standart i czy to dotyczy zamka lewego i prawego ?? nie jest to standart i dotyczy tylko strony kierowcy ..... To był tzw wypas :mrgreen: tzn. ze mam wypasiona fure .... :twisted: P.S a tak profesjonalnie nazywa sie to pakiet "Komfort" .... ;-)
Lukas Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 Temat juz był panowie :razz: http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=1623&postdays=0&postorder=asc&start=0
Rekomendowane odpowiedzi