tomi73 Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 witam kolegów posiadam audi a4 b7 2.0 tdi i jutro jadę oglądac dla ojca równiez audi ale q5 , mam prosbe do kolegów czy moglibyśćie mi pomóc chciałbym sie dowiedziec czy jest możliwość załozenia do tej q5 przednich lamp ledowych ? podaje link do q5 Oferta - Audi Q5 - AUDI Q5 2.0 TDI Quattro ! - Nawigacja GPS z polskimi mapami - Napęd 4x4 - System stabilizacji toru jazdy i kontroli trakcji - Te , z tego co wiem to auto przyjechało z francji i nie wiem czy w tym modelu sa ledy czy ich nie ma a jesli ich nie ma czy jest mozliwośc montazu takich .... proszę o pomoc
jedrekx Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 powinno się dać dołożyć (w końcu wszędzie dokładają), ale to oczywiście całe lampy biksenonowe..
tomi73 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Opublikowano 27 Września 2012 kolego jesteś pewien na 100:wink:0 % że to biksenony ......?
jedrekx Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 jeśli lampa ma ledy to tak. auto z linka powyżej nie ma biksenonów.. P.S. chodziło mi o wymianę lamp zwykłych na biksenonowe
wrclaguna Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 Do tego jeszcze pewnie wymiana sterownika MCE dojdzie który obsługuje Bixa
Rekomendowane odpowiedzi