sebco Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 18062 - Please check DTC Memory of Instrument Cluster czego błąd dotyczy Błąd po skasowaniu od razu wychodzi. Ostatnio na nieodpietym akumulatorze wymieniałem radio z Chorus na Concert Plus, przepływomierz, czujnik temperatury, odpinałem czujnik oleju w misce do wymiany termostatu zalało go trochę (gniazdo) i teraz mi pokazuje przy odpaleniu czasami błąd czujnik oleju. Sądzę że zostało tam jeszcze G12 w złączu. Jak zniknął błąd czujnika temp to się pojawił ten a niech to zawsze coś
Góral.tz Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 wypnij radio i spróbuj wykasować błąd
sebco Opublikowano 28 Września 2012 Autor Opublikowano 28 Września 2012 chyba to wina czujnika oleju który mi sie pojawia człowiek z innego forum miał podobnie: :: Zobacz temat - Błąd 18062 - co oznacza?
Góral.tz Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 może być ale wypiąć radio nie zaszkodzi
sebco Opublikowano 30 Września 2012 Autor Opublikowano 30 Września 2012 to co mówiłem mokre gniazdo czujnika oleju. Jest OK. Błędów nie ma.
Rekomendowane odpowiedzi