michumichu Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 slyszeliscie moze kiedys o takim czyms jak pompa powietrza wtornego??i 2 sprawa czy wiecie jak wlaczyc wskaznik przelaczania biegow??podobno ta informacja wyswietla sie na wyswietlaczu na srodku zegarow
darek995 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Masz automat? Ze chcesz biegi? Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2
michumichu Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 zwykla skrzynia.ale na zwyklej skrzyni tez moze pokazywac jaki bieg jest wlaczony
slo Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 zwykla skrzynia.ale na zwyklej skrzyni tez moze pokazywac jaki bieg jest wlaczony w życiu o takim czymś nie słyszałem i na 99% jest to niemożliwe pompa wtórnego powietrza jest do podgrzewania katalizatora zanim nabierze odpowiedniej temperatury
michumichu Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - f4f2ac89fc6b5.jpg jezdzilem passatem b6 i on wyswietlal na jakim biegu jedziesz dziekuje za odp na moje pytanie dotyczace pompy
michalm320 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Siemanko. Chętnie odwiedzę Was na jakimś spocie. Daleko nie mam bo z Turku jestem więc zawitam
Blachu Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 To kiedy Pany ten spot? Sent from Lumia 920 ---------- Post dopisany at 18:12 ---------- Poprzedni post napisany at 18:12 ---------- Sent from Lumia 920
darek995 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Passat b6 to co innnego, nje mial skrzynu jakiejs dsg? To ilu nas z turku? Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka
Arkadiush Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2013 To gdzie się spotykacie i kiedy ? Chcemy Konin w niedziele a chcesz zawitać ?
Arkadiush Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2013 Godz myśle że tak jak zawsze około 16
Michu B5 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Ok to lsite moża puścić 1 Arkadiush 2 Michua4185V
Bart-S Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 To gdzie się spotykacie i kiedy ? Chcemy Konin w niedziele a chcesz zawitać ? Mam wolne w niedzielę - może Passat już będzie poskładany.
Arkadiush Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2013 To gdzie się spotykacie i kiedy ? Chcemy Konin w niedziele a chcesz zawitać ? Mam wolne w niedzielę - może Passat już będzie poskładany. zapraszam :hi:jakbyś jechał daj cynka to wyjade i razem pojedziemy. Może Slo pojedzie swoim szalonezem:kox:
Bart-S Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 To gdzie się spotykacie i kiedy ? Chcemy Konin w niedziele a chcesz zawitać ? Mam wolne w niedzielę - może Passat już będzie poskładany. zapraszam :hi:jakbyś jechał daj cynka to wyjade i razem pojedziemy. Może Slo pojedzie swoim szalonezem:kox: Fine.
Arkadiush Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2013 To gdzie się spotykacie i kiedy ? Chcemy Konin w niedziele a chcesz zawitać ? Mam wolne w niedzielę - może Passat już będzie poskładany. zapraszam :hi:jakbyś jechał daj cynka to wyjade i razem pojedziemy. Może Slo pojedzie swoim szalonezem:kox: Fine. Passatem jedziesz a nie audi?
Bart-S Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 To gdzie się spotykacie i kiedy ? Chcemy Konin w niedziele a chcesz zawitać ? Mam wolne w niedzielę - może Passat już będzie poskładany. zapraszam :hi:jakbyś jechał daj cynka to wyjade i razem pojedziemy. Może Slo pojedzie swoim szalonezem:kox: Fine. Passatem jedziesz a nie audi? Możesz sobie wybrać
slo Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 nie możecie jechać ze mną bo mnie nie dogonicie
Arkadiush Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2013 To gdzie się spotykacie i kiedy ? Chcemy Konin w niedziele a chcesz zawitać ? Mam wolne w niedzielę - może Passat już będzie poskładany. zapraszam :hi:jakbyś jechał daj cynka to wyjade i razem pojedziemy. Może Slo pojedzie swoim szalonezem:kox: Fine. Passatem jedziesz a nie audi? Możesz sobie wybrać pożycz peugeota:grin:
Rekomendowane odpowiedzi