Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kapcie nie za szerokie na taka felgę ? Będzie schowana bo jest felga węższa i dodatkowo et wciąga ja do środka. Dołożysz dystans i będzie ok a jaki to musisz dobie zmierzyć.

Ja w b5 mam 8" i 215/40/18 i et27 a nawet mogło by wejść spokojnie ok et23 by nie ocieralo.

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 292,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Powitać panowie. :hi: jak tam znosicie upały co prawda dziś lub jutro ma być rekordowa temperatura. Dawid widzę kable są już pod suba szykowane. :-)

maly 200W subek już huczy w bagaju :kox:

Witam Panowie, podpowiedzcie mi. Czy felga 17" ET45 7,5 cala z oponami 235/45 bedzie ok? czy mocno sie schowa? Jak to bedzie wyglądało? Doradzcie

Jak już szaleć to wolał bym stabilne 225/40 235 za szerokie.

Poza tym u mnie w końcu zaczęło się coś dziać z autem. Za 6 dni robię wylot nad morze więc jedyne co zdąrzyło wpaść to komplet filtrów + w koncu syntetyk Motula. Po znajomości mam zniżki w fajnym sklepie motoryzacyjnym w Koninie i bardzo dobre ceny często lepsze niż Allegro czy ktoś z forum. Przykładowo Wandej za rozrząd powiedział 300 zł+ 140 zł pompa = W sklepie u znajomka mam rozrząd INY za 240 + pompa AQUA PLUS ( Ci co znają tą firmę powinni wiedzieć,że jakościowo odpowiada HEPU lub Dolzowi. A to tanie rzeczy nie są )

I zaraz po powrocie do kompletu sprzęgło SACHSA bo prawdopodobnie terkotanie to moze być łożysko oporowe. Rozbierzem to się dowiem :)

Opublikowano

Pompa wody to jak już to Hepu bo Dolce czy Dolz to włoszczyzna i nie jakiejś super klasy. Ja od Wandeja nie kupuje jak już to u mnie lokalnie albo u Dzika.

Opublikowano

Ja w koninie w Motoboxie mam zniżki więc ceny naprawdę okazyjne. I bierzesz część nie raz na przymiarkę i płacisz później.

Też chciałem na początku Hepu pompe ale znajomek mi powiedział,że AQUA PLUS pompa też jest b.dobra jakościowo. Tylko jakoś średnio mogłem znaleźć jakieś opinie użytkowników.

Opublikowano

Powitać panowie. :hi: jak tam kiedy robimy jakiś spot bo to już trochę minęło a my nic dostaje smsy i zapytania na fb kiedy jakiś spot chyba że robimy taki jak ostatnio i grill &chill. :) tak poza tym Darek jak było na lowdaily?

Opublikowano

Dawid tez tak tam w kilku sklepach w razie co jak Ty :)

No spot spotem auto zrobione stoi w garażu i nie ma gdzie pokazać Heheh

Chociaż już przyjechał mi kolejny gwint i konsola lift cos sie dzieje. Silnik od czornego jak by ktoś chciał 1k za 2.8 kompletny. Ja odpuściłem temat koszty nie współmierne do Konin:)

A na LowDaily byłem już 2gi rok i impreza zawsze na poziomie tylko powiem szczerze ze dużo aut sie powtarza po tych wszystkich zlotach i nie zawsze jest takie WOW w człowieku :grin:

Opublikowano

Dawid tez tak tam w kilku sklepach w razie co jak Ty :)

No spot spotem auto zrobione stoi w garażu i nie ma gdzie pokazać Heheh

Chociaż już przyjechał mi kolejny gwint i konsola lift cos sie dzieje. Silnik od czornego jak by ktoś chciał 1k za 2.8 kompletny. Ja odpuściłem temat koszty nie współmierne do Konin:)

A na LowDaily byłem już 2gi rok i impreza zawsze na poziomie tylko powiem szczerze ze dużo aut sie powtarza po tych wszystkich zlotach i nie zawsze jest takie WOW w człowieku :grin:

Miałem się wybrać ale jak zwykle wypadło że żniwa i lipa. :/ cóż zrobić. A nad zlotem trzeba by pomyśleć w tygodniu myślę że około 19ej bo te upały to masakra jakaś.
Opublikowano

Wczoraj jak auto stało na słońcu z 5-6 godzin to w Turku na BP nie mogłem zatankować LPG nie chciało lecieć do zbiornika hehe

Opublikowano

Spot pod MEDIA-EKSPERT 27 Sierpnia trzeba zrobić bo pewnie ceny na sprzęt przy otwarciu też będą korzystne :kox:

A co do większego spota/zlotu itp to najpierw trzeba być taką zgraną grupą jak chociaż by MOGILNO :)

Opublikowano

Spot pod MEDIA-EKSPERT 27 Sierpnia trzeba zrobić bo pewnie ceny na sprzęt przy otwarciu też będą korzystne :kox:

A co do większego spota/zlotu itp to najpierw trzeba być taką zgraną grupą jak chociaż by MOGILNO :)

To zróbmy spot i zobaczymy co będzie i ile osób się stawi. :hi: od rana. :)
Opublikowano

Ja mam wolny czwartek i piątek do 19 sobota od 19 a potem 16 sierpnia spadam nad morze.

Opublikowano

W zasadzie to można pod tym media zrobić bo tam parking zawsze pustybw zasadzie :)

Opublikowano

Wpadniemy a Ewelinka Lisowska też będzie na otwarciu Media ? :banan::grin::grin:

Poczekajcie z tym spotem jak już ogarnę skrzynie i przewód paliwowy który poprzedni właściciel naciął na 4 cm i zastąpił to wężem gumowym. Wąż je*nął i założyłem już 3 i zawsze przy ostrej jeździe puchnie i robi się w nim dziura. Skutek pół litra paliwa mniej. Na szczęscie jadąc poczułem bene i się zatrzymałem. Otwieram maskę a z węża leci strumykiem niczym fontanna świeże shellowskie paliwo. :facepalm:

Opublikowano

Siema :)

Może by spróbować kleju, w miejscu klejenia nie pęknie - nie ma bata

Trzyma jak beton 7cff8b747e1b079022397e03ba7c0171.jpg

Opublikowano

Powitać panowie. :hi:

Opublikowano

Witajcie parafianie. Odświeżmy temat w końcu na tym fb. Bo tutaj już wszystko zamarło.

Opublikowano

:hi: PANY ktoś coś jakies 16 zimowe z oponkami ??

BRY!

Mam nowe 16, leżą w garażu od zeszłej zimy, nieużywane, jeszcze zawinięte.

Jak chcesz pisz na priv :-)

Opublikowano

Witam kolegów z okolic !

Do zobaczenia na jakimś spocie ! :)

Edytowane przez Lukasz_konin

Opublikowano

Witaj kolego :a4fan:

Jak się sprawuje 2.4 v6 w b6?

Opublikowano

Jak narazie bardzo dobrze :)

Ale na PB wir w baku robi, w mieście trzeba liczyć min, 12-13 litrów.

Z LPG spalanie identyczne w mieście,więc oszczędność jest:)

Brat ma 2.0 i mu LPG bierze ok 11litrów.

Ale dzwięk V-ki jest poprostu nie do opisania heh :)