Michu B5 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Panowie ładnie szkoda że nie mogłem być ale sprawy wymiany telefonu i musiałem być w Nokii osobiście.. Za tydzień piszę się Żałuj CYCU Rafciu musi dać na msze:decayed: a polo tv wymiatało:polew: Wymiana tel mówisz :polew: tak sie tłumacz :polew: ---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ---------- Dzia za spota PANOWIE:hi:
Arkadiush Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Opublikowano 9 Lutego 2014 Panowie ładnie szkoda że nie mogłem być ale sprawy wymiany telefonu i musiałem być w Nokii osobiście.. Za tydzień piszę się Żałuj CYCU Rafciu musi dać na msze:decayed: a polo tv wymiatało:polew: Wymiana tel mówisz :polew: tak sie tłumacz ano jak Nokia się psuła po 2 miesiacach wywalczyłem wymianę tel na nowy
Michu B5 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Panowie ładnie szkoda że nie mogłem być ale sprawy wymiany telefonu i musiałem być w Nokii osobiście.. Za tydzień piszę się Żałuj CYCU Rafciu musi dać na msze:decayed: a polo tv wymiatało:polew: Wymiana tel mówisz :polew: tak sie tłumacz ano jak Nokia się psuła po 2 miesiacach wywalczyłem wymianę tel na nowy Farciarz
Arkadiush Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Opublikowano 9 Lutego 2014 Farciarz Po 2 latach musiałem się rozstać Nokia E6 Dodam że 5 dni temu kupiłem XPERIE Z1 mega telefon a teraz od Nokii dostałem Nokie N808 Pure View:decayed: Aparat 41 MPX i 2 szt. na allegro
Arkadiush Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Opublikowano 9 Lutego 2014 :thumbup1: Ostatni chyba będę sprzedawał
Michu B5 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 :thumbup1: Ostatni chyba będę sprzedawał Masz farta prezes i jeszcze zarabiasz dzisiaj było konkret szkodza ze Cie nie było ...
Arkadiush Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Opublikowano 9 Lutego 2014 :thumbup1: Ostatni chyba będę sprzedawał Masz farta prezes i jeszcze zarabiasz dzisiaj było konkret szkodza ze Cie nie było ... musiałem jechać osobiście do Nokii dlatego
Michu B5 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 :thumbup1: Ostatni chyba będę sprzedawał Masz farta prezes i jeszcze zarabiasz dzisiaj było konkret szkodza ze Cie nie było ... musiałem jechać osobiście do Nokii dlatego :facepalm:
Arkadiush Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Opublikowano 9 Lutego 2014 :thumbup1: Ostatni chyba będę sprzedawał Masz farta prezes i jeszcze zarabiasz dzisiaj było konkret szkodza ze Cie nie było ... musiałem jechać osobiście do Nokii dlatego :facepalm: za tydzień będę musi byc większa frekwencja
Michu B5 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 :thumbup1: Ostatni chyba będę sprzedawał Masz farta prezes i jeszcze zarabiasz dzisiaj było konkret szkodza ze Cie nie było ... musiałem jechać osobiście do Nokii dlatego :facepalm: za tydzień będę musi byc większa frekwencja dziś było 11 Pany gdzie wiecej zdjeć kto robił ??
Arkadiush Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Opublikowano 9 Lutego 2014 :thumbup1: Ostatni chyba będę sprzedawał Masz farta prezes i jeszcze zarabiasz dzisiaj było konkret szkodza ze Cie nie było ... musiałem jechać osobiście do Nokii dlatego :facepalm: za tydzień będę musi byc większa frekwencja dziś było 11 Pany gdzie wiecej zdjeć kto robił ?? po zdjęciach nie widzę
Michu B5 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 :thumbup1: Ostatni chyba będę sprzedawał Masz farta prezes i jeszcze zarabiasz dzisiaj było konkret szkodza ze Cie nie było ... musiałem jechać osobiście do Nokii dlatego :facepalm: za tydzień będę musi byc większa frekwencja dziś było 11 Pany gdzie wiecej zdjeć kto robił ?? po zdjęciach nie widzę Dariusz pstrykał ale nie ma fot no a Rafciu musi mszę opłacić a polo głosniej chodziło od Bitta Ghosta
Arkadiush Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Opublikowano 9 Lutego 2014 Dariusz pstrykał ale nie ma fot no a Rafciu musi mszę opłacić a polo głosniej chodziło od Bitta Ghosta
Michu B5 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Dariusz pstrykał ale nie ma fot no a Rafciu musi mszę opłacić a polo głosniej chodziło od Bitta Ghosta :polew:
Arkadiush Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Opublikowano 9 Lutego 2014 Arek kto Ci opłaca abonament ? mówisz o tel? sam
ghost1717 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Dariusz pstrykał ale nie ma fot no a Rafciu musi mszę opłacić a polo głosniej chodziło od Bitta Ghosta Jak mój wydech jest głośny... to jaki musiał być w polo ?? Fotki wrzucę jutro rano bo aparat rozładowany :/ Dzięki wszystkim za spota
Arkadiush Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Opublikowano 9 Lutego 2014 Dariusz pstrykał ale nie ma fot no a Rafciu musi mszę opłacić a polo głosniej chodziło od Bitta Ghosta Jak mój wydech jest głośny... to jaki musiał być w polo ?? Fotki wrzucę jutro rano bo aparat rozładowany :/ Dzięki wszystkim za spota za tydzień wpadnij
Michu B5 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Dariusz pstrykał ale nie ma fot no a Rafciu musi mszę opłacić a polo głosniej chodziło od Bitta Ghosta Jak mój wydech jest głośny... to jaki musiał być w polo ?? Fotki wrzucę jutro rano bo aparat rozładowany :/ Dzięki wszystkim za spota w polo to nie ma nic tylko koncowka wszytko wy***ał i wyje jak nie wiem :polew: ale twój robi robote mruczy ładnie gratki fajnie było zobaczyć to cacko ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ---------- GHOST powiedz mi ile to Ci spala
Rekomendowane odpowiedzi