darek995 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Ja jestem zwarty zawsze i gotowy gdzie mam podjechać ? mam teraz urlop tydzień P. S "Arkadiush" zmieniłem w końcu kierunki na czarne dymionie zamiast tych wielkich pseudo chromów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Ja jestem zwarty zawsze o gotowy gdzie mam podjechać ? mam teraz urlop tydzień P. S "Arkadiush" zmieniłem w końcu kierunki na czarne dymionie zamiast tych wielkich pseudo chromów No w końcu ja też zrobiłem trochę możesz zobaczyć u mnie na profilu teraz idzie do malowania maska i zderzak przedni :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 A już oglądałem temat nawet pokusiłem się go przeczytać tak jak ten o 1.8 125KM Ja dzisiaj wyprułem tłumnik i zaglądałem do dziurek itp. A i w miedzy czasie już felgi obrane z opon i będę je szlifował i malował... ale niestety zdejmując znajomy pokazał mi felge 17'' RH Turbo = Porsche design :/ i już nie jest dobrze :) nowe plany chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 A już oglądałem temat nawet pokusiłem się go przeczytać tak jak ten o 1.8 125KM Ja dzisiaj wyprułem tłumnik i zaglądałem do dziurek itp. A i w miedzy czasie już felgi obrane z opon i będę je szlifował i malował... ale niestety zdejmując znajomy pokazał mi felge 17'' RH Turbo = Porsche design :/ i już nie jest dobrze :) nowe plany chyba. byś ładnie skomentował a nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Siema Darek, kto miał dobrać się do szlifowania i malowania felg? Sam robisz, czy masz jakiegoś magika od tych spraw? Bo mojej serii przydałaby się delikatna świeżość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 No powiem Ci że niestety ale ja nie jestem ufny wszystkim magikom i dlatego wszystkie takie prace wykonuję sam. Teraz i tak mniej pracy bo 2 lata temu polerowałem felgi do 90'tki i tam była katorga . Na dzień dzisiejszy tylko zmatować dobrze i nałożyć kolor, docelowo na czarny akryl napyle lekko srebrny metalik albo perłe. A maluję mój kolega lakiernik u którego dorywczo pracowałem, ale teraz z braku czasu mu podsuwam robote. Generalnie scq jak masz czas to rób sam a jak nie masz żyłki technicznej to daj to komu.s zazwyczaj w mojej okolicy za taką przyjemność zapłacisz ok. 400zł za wszystko (matowanie, lakierowanie, materiały, 4szt. felg) U mnie teraz jest tak. Uploaded with ImageShack.us ---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ---------- Arek skomentuje w najbliższym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Właśnie chyba sam zabiorę się za te serie. Robię w serwisie, co prawda zupełnie innej branży, także nie powinno być problemów. Za to satysfakcja gwarantowana Z tym, że teraz mam tyle rzeczy do rezania, podsufitka, chokej przedniego, sprysk tył, mikrowłącznik klapy, FIS (wypalony) itd. Same pierdoły, ale teraz robienie czegokolwiek na dworze grozi powrotem do domu bez palców, a garaż tylko na wsi wrr! BTW. jak ogarniesz swoje kamasze pokaż efekt Arek interfejs dzisiaj odebrałem, także jest do dyspozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Właśnie chyba sam zabiorę się za te serie. Robię w serwisie, co prawda zupełnie innej branży, także nie powinno być problemów. Za to satysfakcja gwarantowana Z tym, że teraz mam tyle rzeczy do rezania, podsufitka, chokej przedniego, sprysk tył, mikrowłącznik klapy, FIS (wypalony) itd. Same pierdoły, ale teraz robienie czegokolwiek na dworze grozi powrotem do domu bez palców, a garaż tylko na wsi wrr!BTW. jak ogarniesz swoje kamasze pokaż efekt Arek interfejs dzisiaj odebrałem, także jest do dyspozycji. Norbi liczę na współpracę ---------- Post dopisany at 23:55 ---------- Poprzedni post napisany at 23:54 ---------- No powiem Ci że niestety ale ja nie jestem ufny wszystkim magikom i dlatego wszystkie takie prace wykonuję sam. Teraz i tak mniej pracy bo 2 lata temu polerowałem felgi do 90'tki i tam była katorga . Na dzień dzisiejszy tylko zmatować dobrze i nałożyć kolor, docelowo na czarny akryl napyle lekko srebrny metalik albo perłe. A maluję mój kolega lakiernik u którego dorywczo pracowałem, ale teraz z braku czasu mu podsuwam robote. Generalnie scq jak masz czas to rób sam a jak nie masz żyłki technicznej to daj to komu.s zazwyczaj w mojej okolicy za taką przyjemność zapłacisz ok. 400zł za wszystko (matowanie, lakierowanie, materiały, 4szt. felg) U mnie teraz jest tak. http://img820.imageshack.us/img820/1096/img20130212223112.jpg Uploaded with ImageShack.us ---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ---------- Arek skomentuje w najbliższym czasie Liczę na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Śnieg dzisiaj na targowisku byłem trochę pobawić się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Ja już wczoraj objeżdżałem rynek bokiem mówię a co tam może ostatni śnieg i trzeba się pobawić. P.S Tarcze w liczniku da się zmienić z wersji ENG na EU ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Ja już wczoraj objeżdżałem rynek bokiem mówię a co tam może ostatni śnieg i trzeba się pobawić.P.S Tarcze w liczniku da się zmienić z wersji ENG na EU ? Wiesz co z tego co wiem to da się ale musisz wgrywać wszystko a to roboty a roboty ;/ więc lepiej szukać liczników EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dam-in Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Pogoda dopisuje Kiedy coś ogarniemy ? Jakiś większy spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Pogoda dopisuje Kiedy coś ogarniemy ? Jakiś większy spot można z Poznaniem na Wrześniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 no to dali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 no to dali dalej ogarnijmy coś w niedziele raz konkretnie a nie czaimy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 kto bierze grilla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 kto bierze grilla ? grill u mnie będzie można ognisko zrobić każdy kiełbaskę ma w spodniach:banan: ---------- Post dopisany 14-02-2013 at 12:56 ---------- Poprzedni post napisany 13-02-2013 at 14:10 ---------- Coś z Konina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi