Arkadiush Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 :hi:no u nas spot Koniński powoli że tak powiem umiera Arek - nie pier**l. Pierwszy krzyczysz, że chcesz spota a za każdym razem jak coś jest na rzeczy to Tobie nie pasuje Sorki Bart-S taki tryb pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Hahaha polać Bart-S`owi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Hahaha polać Bart-S`owi no ba! Dzisiaj mikro spot w mojej audi dał radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Jutro jestem w Słupcy, jakieś papierkowe sprawy do ogarnięcia mam. Ale, ale jak się wyrobię to możemy się zjechać na lecha free. Tak skoro świt myślę, ok 12:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Hahaha polać Bart-S`owi no ba! Dzisiaj mikro spot w mojej audi dał radę było dobrze :banan:może jak się niedługo zmieni robotę to spoty można robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 :bry:ok ten tydzień i weekend jestem mobilny Może weekend jak wam pasuję ? ale tym razem coś ala ślesin mikorzyn ? Slo może by aparat zabrał ze sobą czy coś i narazie zorganizujmy się w podstawowym składzie w jakim tu piszemy. A co do wczoraj to cisza cisza aż tu naglę spot! a ja za szmaty przez kobietę na imieniny ciągnięty no ale potem mi przeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 :bry:ok ten tydzień i weekend jestem mobilny Może weekend jak wam pasuję ? ale tym razem coś ala ślesin mikorzyn ? Slo może by aparat zabrał ze sobą czy coś i narazie zorganizujmy się w podstawowym składzie w jakim tu piszemy. A co do wczoraj to cisza cisza aż tu naglę spot! a ja za szmaty przez kobietę na imieniny ciągnięty no ale potem mi przeszło no tak bywa wczoraj gdybałem ze Slo że w piatek może grill i ekipe z Poznania weźmie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Muszę kiedy też zajrzeć Ten weekend to odpada bo ganiam do Poznania ale przyszły weekend czy tam piątek to czemu nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Muszę kiedy też zajrzeć Ten weekend to odpada bo ganiam do Poznania ale przyszły weekend czy tam piątek to czemu nie. no to w przyszły week też jadę :wink:w piątek wieczorem. W niedziele można się spotkać na Poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 to przyszły weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 to przyszły weekend? przyszły week w Poznaniu zbierzmy ekipę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Obecnie jestem wypompowany z kasy na pzn ostatnio w nim bywam ale nie dla przyjemności... W tym miesiącu wydałem tyle że masakra, z dwie wypłaty ---------- Post dopisany at 00:04 ---------- Poprzedni post napisany at 00:03 ---------- p.s lepiej kupic zderzak tył polift czy zostać przy przedlifcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Obecnie jestem wypompowany z kasy na pzn ostatnio w nim bywam ale nie dla przyjemności... W tym miesiącu wydałem tyle że masakra, z dwie wypłaty ---------- Post dopisany at 00:04 ---------- Poprzedni post napisany at 00:03 ---------- p.s lepiej kupic zderzak tył polift czy zostać przy przedlifcie? dostań się do słupcy to jakoś może ogarniemy zależy jaki projekt robisz jak masz przód na s to tył tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Wiem że eS tył ale docelowo chce tył zrobić z dokładką pomalować a na eS mnie nie stac chce zgrac całośc auto w jedno i nie wiem czy czasem nie będzie rzeźba zbyt duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Wiem że eS tył ale docelowo chce tył zrobić z dokładką pomalować a na eS mnie nie stac chce zgrac całośc auto w jedno i nie wiem czy czasem nie będzie rzeźba zbyt duża. napisz na batalionie chłopaki pomogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Witam i obnoszę złą nowinę na jakiś czas przerwa w forum, modzeniu itp.. Nie wiem kiedy tu zawitam mam nadzieje że prędko jak wszystko sobie poukładam.. Musze pochować mojego brata/mechanika/wspaniałego człowieka... :/ :/ Ehh życie. wiecej info w turek.net.pl w kronice policji - wypadek motocyklisty.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Współczuje i moje kondolencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Witam i obnoszę złą nowinę na jakiś czas przerwa w forum, modzeniu itp.. Nie wiem kiedy tu zawitam mam nadzieje że prędko jak wszystko sobie poukładam.. Musze pochować mojego brata/mechanika/wspaniałego człowieka... :/ :/ Ehh życie. wiecej info w turek.net.pl w kronice policji - wypadek motocyklisty.. Darku wyrazy współczucia [*] Kondolencje dla Ciebie i rodziny [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 wiem co czujesz, 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 3maj się Daro, dużo siły dla Ciebie i rodziny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi