Sylwek A 4 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Panowie co myślicie o oleju vavoline max life szczerze piszcie bo mam zamiar kupić go.
kaju Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 jeśli spełnia normy, jakie producent przewidział do Twojego silnika - lać. oczywiście też tej lepkości, jaką producent przewidział
Michu B5 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) ja w tygodniu "moze" zaczne korekte + dokładki w kolor U mnie tylne lampy poszły w czerwien całe a ja się cały czas zastanawiałem gdzie Ty piszesz, bo w Battalionie tylko się przyjdziesz przywitać pokazuj te lampy, bez pikczersa się nie liczy! Kaju skompletuje tył z nowym wydechem i jeszcze chce koła wysunąć więcej jeszcze to pokaże bo narazie stal na pokładzie bo alusy się malują Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez Michu B5
darek995 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 ja w tygodniu "moze" zaczne korekte + dokładki w kolor U mnie tylne lampy poszły w czerwien całe a ja się cały czas zastanawiałem gdzie Ty piszesz, bo w Battalionie tylko się przyjdziesz przywitać pokazuj te lampy, bez pikczersa się nie liczy! Kaju skompletuje tył z nowym wydechem i jeszcze chce koła wysunąć więcej jeszcze to pokaże bo narazie stal na pokładzie bo alusy się malują zdjęcia z "work in progress" też się liczą, pokaż lampy! - ostatnio myślałem o lampach też podobnie ale mi to do niczego nie pasuję więć moje smoked zostaje
kaju Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 ja chciałem kierunki czerwone zrobić folią ale kupiłem czerwone żarówki
Bartek B5 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 ja juz widziałem Michasia lampy na pokładzie
Michu B5 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Panowie po powrocie z pracy wpadł mi mały pomysł i z tarcz zrobiłem dystanse 7.5 mm i moje zapytanie jest takie na tył wpadnie dystans 10 mm i ten 7.5 i one są bez kołnierza bedzie sie coś dziać z kołami z tyłu np luzowały śruby czy cuś takiego
darek995 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 To jak zrobiłeś z tarcz to tera dorob sobie pierścień w środek u tokarza bo bedzie bić samo obsadzenie na srubach niestety nie jest dobre. Ale czekaj ty chcesz dać na tył 10mm + 7,5mm ? Bo tak bez kołnierza to tego nie widze.
Michu B5 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 To jak zrobiłeś z tarcz to tera dorob sobie pierścień w środek u tokarza bo bedzie bić samo obsadzenie na srubach niestety nie jest dobre. Ale czekaj ty chcesz dać na tył 10mm + 7,5mm ? Bo tak bez kołnierza to tego nie widze. w przodzie mam bez kołnierza 10 mm i lekko bije wiec tylne z kołnierzem chce do przodu i na tył dac bez i tak autem wiecej niz 100 nie jade przyspawaj, powinno być Żeliwa z amelinium nie po spawasz
Sylwek A 4 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 powitać panowie Mam pytanie jaki filtr wybrać do oleju ktoś coś poleci
darek995 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 MAAN ja tylko to klade. Ewentualnie cos z Bosch.
Sylwek A 4 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 MAAN ja tylko to klade. Ewentualnie cos z Bosch. Darek też nad tym myślę a vavoline max life brać z dodatkami do gazu czy nie A jak by filtr KNECHT A dać i olej vavoline DuraBlend 10w40 syntetyk co myślicie o takim zestawie
fatboy Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Filtr knechta jak najbardziej ok a olej najwazniejsze zeby spełnial normy ustalone przez producenta i tyle nie kombinuj
Michu B5 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 f*ck znowu wydatek !!!!! zły zły zły
Rekomendowane odpowiedzi