darek995 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) A bo myłem sobie bo akurat byłem obok myjki wyrobić pieczątkę to trza było a swieci sie bo tydzien temu powłokę kwarcowa gyeon odnowiłem Edytowane 6 Lutego 2015 przez darek995 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek B5 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Ma ktoś pożyczyć ucho holownicze do a4 b6? Pilne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Może sebastian będzie miał Lecimy z tematem pod nowe mody nowy lakier is comming.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Siemka, oczywiście że mam hak i przejsciowke kostki zapraszam na 5 osiedle kolo budowlanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Spadl snieg i w koncu pobielilo drogi Slo odebrales juz auto? Tapniete z Galaxy Taba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 No ale jak zwykle drogowcy zaspali przynajmniej w moim regionie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Niedziela jest to śpią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak R1 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Może sebastian będzie miał Lecimy z tematem pod nowe mody nowy lakier is comming.... Już nie mogę się doczekać, aż dopadnę środek Niech stanie się czystość... ===================================== Pożegnałem Audi, całe szczęście, ze trafiło w odpowiednie ręce do kolegi z forum! W jej miejsce pojawił się nowy projekt, a dokładnie będzie to kontynuacja projektu przyjaciela Autko pewnie, wielu forumowiczom dobrze znane: Projekt to VW Passat B6 Highline, R-line Edytowane 8 Lutego 2015 przez Strażak R1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Strażak R1 pogoniles audice? Dlaczego? Za co? Dziś rodzinką jechaliśmy jak zazwyczaj do klasztoru w biniszewie. Zasypane drogi, ESP działa miałem ochotę wyjść jak młody ksiądz zaczął opiniowac ustawę przeciw przemocy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Może sebastian będzie miał Lecimy z tematem pod nowe mody nowy lakier is comming.... Już nie mogę się doczekać, aż dopadnę środek Niech stanie się czystość... ===================================== Pożegnałem Audi, całe szczęście, ze trafiło w odpowiednie ręce do kolegi z forum! W jej miejsce pojawił się nowy projekt, a dokładnie będzie to kontynuacja projektu przyjaciela Autko pewnie, wielu forumowiczom dobrze znane: Projekt to VW Passat B6 Highline, R-line Haha, jak zobaczyłem środek jak to wygląda to od razu mi się przypomniały twoje usługi Oj będzie wielkie pranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Lubie takie dni za kołkiem wiem ze ludzie maja mnie na drodze za pojeba ale cóż... Lubie Gratki ładnego paska, 140 czy 170KM ? DSG czy manual? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak R1 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Fabrycznie 140km, Tym razem 6cio biegowy monual ale jest w planach kiedyś podnieść moc Na tą chwilę, chcę się Nim nacieszyć Mam nadzieję, że Mnie kamieniami nie obrzucacie, jak pojawię się kiedyś na spocie Audi, trochę zapuściłem korzenie w marce Może sebastian będzie miał Lecimy z tematem pod nowe mody nowy lakier is comming.... Już nie mogę się doczekać, aż dopadnę środek Niech stanie się czystość... =====================================Pożegnałem Audi, całe szczęście, ze trafiło w odpowiednie ręce do kolegi z forum! W jej miejsce pojawił się nowy projekt, a dokładnie będzie to kontynuacja projektu przyjacielaAutko pewnie, wielu forumowiczom dobrze znane:Projekt to VW Passat B6 Highline, R-line Haha, jak zobaczyłem środek jak to wygląda to od razu mi się przypomniały twoje usługi Oj będzie wielkie pranie Zrobienie środka tutaj, to wyższa szkoła jazdy Mam nadzieję, że go doprowadzę do perfekcji, a jeśli nie to będę cały środek wymieniał a ten się upłynni Strażak R1 pogoniles audice? Dlaczego? Za co?Dziś rodzinką jechaliśmy jak zazwyczaj do klasztoru w biniszewie. Zasypane drogi, ESP działa miałem ochotę wyjść jak młody ksiądz zaczął opiniowac ustawę przeciw przemocy..... Nie mogłem dojść z Nią do ładu, wymagała więcej troski, mam 2 miesięczną córeczkę, a autko cały czas stało na warsztacie musiałem, podjąć męską decyzję i tak też zrobiłem.Powiedziałem dość wożeniu dzieciaka Fiatem Seicento. Panowie, czego się nie robi dla własnego dziecka Edytowane 8 Lutego 2015 przez Strażak R1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Ja życzę bezawaryjności silnika bo ostatnio kupowałem zonie Seata altee i nie przekonałem sie do 2.0 tdi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak R1 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Ja życzę bezawaryjności silnika bo ostatnio kupowałem zonie Seata altee i nie przekonałem sie do 2.0 tdi. Dziękuję póki co mam na zbyciu dwie turbiny od Passka jedna od 140km, zamontowana jest nowa, druga od 170km, komplet pompowtryskiwaczy z przebiegiem 200tys, jakby kogoś interesował zakup, W Passaku są wrzucone nowe poprawione, i moga dużo gratów po rezaniu Passata B6, oraz Audi A4 B6, jeśli byłby ktoś zainteresowany, chętnie oddał bym w uczciwych pieniądzach, dużo części jest nowych... Bywam często w Koninie dla zainteresowanych mogłbym podrzucić graty... Postaram się w najbliższym czasie wrzucić listę gratów do audi, a jeśli chodzi o Passata, to prosze na prv, bo to w końcu forum Edytowane 8 Lutego 2015 przez Strażak R1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Powitać. Strażak ładny pssat piękne autko i dziś znów tyle śniegu napada: ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi