Sylwek A 4 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Powitać panowie. Może ktoś się orientuje czy pas tylni od vectry podejdzie do daewoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 W Szczecinie w nowej pracy. Podziekowałem za pracę i wróciłem Aż tak źle było ? Ja jutro pakuje manele i jadę do pracy na poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 W Szczecinie w nowej pracy. Podziekowałem za pracę i wróciłemAż tak źle było ? Ja jutro pakuje manele i jadę do pracy na poznań Gdzie robisz na poznaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek B5 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 cos mi sie wydaje ze nie podejdzie bo to inna płyta podłogowa a co za tym idzie inne kontrolowae stefy zgniotu do pewnosci polookaj w necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 W Szczecinie w nowej pracy. Podziekowałem za pracę i wróciłemAż tak źle było ? Ja jutro pakuje manele i jadę do pracy na poznań Gdzie robisz na poznaniu? Puki co to szukałem pracy bo tam dużo więcej ofert.. Na Alejach niepodległości 36 AKADEMIK stary polonez wykańczają i jadę tam do pracy na budowe. Zobaczymy co wyjdzie i jak będzie z kasą. A co miałbyś może coś w poznaniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 W Szczecinie w nowej pracy. Podziekowałem za pracę i wróciłemAż tak źle było ? Ja jutro pakuje manele i jadę do pracy na poznań Gdzie robisz na poznaniu? Puki co to szukałem pracy bo tam dużo więcej ofert.. Na Alejach niepodległości 36 AKADEMIK stary polonez wykańczają i jadę tam do pracy na budowe. Zobaczymy co wyjdzie i jak będzie z kasą. A co miałbyś może coś w poznaniu ? Niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Potrzebował prowadzącego, płacił nieźle 25zl/h ale ludzie kompletnie zieloni, bałagan w stali, warunki hotelowe spartanskie. Przyzwyczaiłem się że pracuję się w spokoju i że praca daje satysfakcję... Zrobiłem płytę denną i podziekowałem, odezwała się firma z Finlandii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Potrzebował prowadzącego, płacił nieźle 25zl/h ale ludzie kompletnie zieloni, bałagan w stali, warunki hotelowe spartanskie. Przyzwyczaiłem się że pracuję się w spokoju i że praca daje satysfakcję... Zrobiłem płytę denną i podziekowałem, odezwała się firma z Finlandii Ja jutro robię wylot do Poznania zobaczyć tam do roboty, mam nadzieję,że hotel też nie będzie spartański bo tak to najwyżej wykupię sobie bilet miesięczny na pkp i będę wracał codziennie o ile praca będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 W Poznaniu możesz sam wynająć w akademiku co tam się dzieje mieszkałem tam 3 dni i byłem pod wrażeniem. Koszt bardzo niewielki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 W Poznaniu możesz sam wynająć w akademiku co tam się dzieje mieszkałem tam 3 dni i byłem pod wrażeniem. Koszt bardzo niewielki Sebek no właśnie myślę o tym a gdzie wynajmowałeś i za ile ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Na winogradach przy ul dozynkowej. Tam jest kilka akademików, cena chyba 18 zł za dobę czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Okej sprawdzę dzięki za info. Wybywam z tego Konina bo tu bieda i bezrobocie totalne.. Ale na weekendy wracał będę bo jednak Ciągnie do tej wiochy zabitej dechami.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Zgadza się ja po świętach do Finlandii jadę na halę prefabrykacji. Już po rozmowie wstępnej angielski wyszedł nieźle więc 12 euro na h. Miasto Tampere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 No to nic tylko pogratulować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Jak popracuje trochę czasu to się okaże jak jest. Ludzie bywają różni, nie dziekuje żeby nie zapeszyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku8891 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Koledzy potrzebuje ORI alusów do A4 B6 16" z oponami letnimi chociaż na sezon lub dwa, ale zeby nie biły. Na sprzedaż mam felgi Rial Le Mans 17" stan bdb jedynie delikatnie rant przytarty. Z frontu są takie jakby satyna/platyna, a w środku tytan/grafit kolor. Piszę w imieniu kumpla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Sie na na battalionie odkutasza widzieli ? Od strony xxx76 sie Ciągnie do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Sie na na battalionie odkutasza widzieli ? Od strony xxx76 sie Ciągnie do końca. Ja już tam nawet nie wchodzę bo jadą po sobie tak,że szok. Jakby mogli to by się pozabijali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 karwasz twarz i zamkli bataliona btw to była jawna prowokacja ze strony tych którzy maja mozliwości robić takie rzeczy Sie na na battalionie odkutasza widzieli ? Od strony xxx76 sie Ciągnie do końca. bedziesz w niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Powitać kurcze ładnie sobie pojechali. :-/ no właśnie Darek będziesz w niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi