xsebo1 Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Ogarnąłem licznik, czysty wymyty i sprawny A więc do jutra, dawid wjedz do mnie to razem się bujniemy
darek995 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Ogarnąłem licznik, czysty wymyty i sprawny A więc do jutra, dawid wjedz do mnie to razem się bujniemy Zatankuj furę :grin :
xsebo1 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Powitać Już zalana do pełna, wskazówka pięknie wygląda w pozycji 1/1 O 22 był patrol nocny i tankowanie Edytowane 29 Marca 2015 przez xsebo1
darek995 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Powitać Już zalana do pełna, wskazówka pięknie wygląda w pozycji 1/1 O 22 był patrol nocny i tankowanie Patrol nocą najlepszy.
xsebo1 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Dzięki i do następnego 2x sauna, jacuzzi i pływanie - brak sił
xsebo1 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 A fotki gdzie? Ta policjantka mogła by umyć nasze fury
P1RAT Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 No dokładnie nawet niczego sobie była. Śledźcie na Fb wątek Vag WLKP WSCHÓD. Planuje średnio spoty co 2-3 tygodnie oraz jakiś większy nad jeziorem wilczyńskim gdy pogoda będzie ładna to odpalamy grille, muze i coś się ogarnie. Chce wprowadzić kilka miejsc np: Zamek Koło, Plaża wilczyn, Malta Kleczew, Konin, i inne okolice tak by raz jedni mieli bliżej domu a potem kolejna ekipa. Nie może być tak,że co chwila miejscem docelowym jest Konin.. Tutaj nawet nie ma gdzie się spotkać.
darek995 Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Zawsze może być coś w Turku u nas miejsca pod dostatkiem
P1RAT Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Taki plan też jest w końcu raz jakby zrobić z Konina przejazd to nic by się nie stało.. Albo zacniej by było zrobić zlot w Uniejowie na termach
erchi Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 No dokładnie nawet niczego sobie była. Śledźcie na Fb wątek Vag WLKP WSCHÓD. Planuje średnio spoty co 2-3 tygodnie oraz jakiś większy nad jeziorem wilczyńskim gdy pogoda będzie ładna to odpalamy grille, muze i coś się ogarnie. Chce wprowadzić kilka miejsc np: Zamek Koło, Plaża wilczyn, Malta Kleczew, Konin, i inne okolice tak by raz jedni mieli bliżej domu a potem kolejna ekipa. Nie może być tak,że co chwila miejscem docelowym jest Konin.. Tutaj nawet nie ma gdzie się spotkać. A na zamek się dojedzie obniżanym autem?
darek995 Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Taki plan też jest w końcu raz jakby zrobić z Konina przejazd to nic by się nie stało.. Albo zacniej by było zrobić zlot w Uniejowie na termach Zapomnij o termach, gdzie tam zrobisz zlot jak w weekend tyle wiary co na odpuście w Licheniu?
Rekomendowane odpowiedzi