darek995 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Dzieki Sylwek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Dzieki Sylwek A właśnie powiedz mi Darek ile gdzie i jaki koszt wyszedł ci przyciemniania szyb? (Jeśli można) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 elo ekipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Dzieki Sylwek A właśnie powiedz mi Darek ile gdzie i jaki koszt wyszedł ci przyciemniania szyb? (Jeśli można) Nie pamietam ile ale cos ok 400zl, na pewno poniżej tej kwoty. Przyciemnialem w Turku na Grunwaldzkiej. Taka dobra laska z mężem robi tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erchi Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Przyciemniałem u nich Focusa w 2012, wyszło b.spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Dzieki Sylwek A właśnie powiedz mi Darek ile gdzie i jaki koszt wyszedł ci przyciemniania szyb? (Jeśli można)Nie pamietam ile ale cos ok 400zl, na pewno poniżej tej kwoty. Przyciemnialem w Turku na Grunwaldzkiej. Taka dobra laska z mężem robi tam A cha no dzięki bo myślę że u siebie pewnie też tak zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 To działamy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Sylwek u nas w okolicy 50 zł gość bierze za szybę. Ja tak byłem zadowolony w poprzedniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 50zl to teoretycznie dobra cena, tylko w tym zakładzie w b5 liczą sobie za wyjecie ramek dzwi by wyjac szybę by było profi. Dlatego jest drożej :/ Auta z wyciaganymi szybami ida szybciej i taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 gdzieś w kostrzynie bierze chyba z 350 za avanta całego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Można u mnie komentować http://a4-klub.pl/index.php?/topic/228659-b5-abc-v6-quattro-s4-skora-312-gwint-up-2015-by-darek995/page-24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 50 zł od szyby i wyciąga je z prowadnic rozbiera całe drzwi by ją wyjąć i montuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Jeśli robota dobra to cena za***ista. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Robota godna polecenia cena jak za jakość fantastyczna. Sam przyciemniał mi w czarnej i pełna profeska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Powitać panowie. B5 batalion zamknięty: / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Nie jest zamkniety! Jest na innym forum po prostu wpiszcie termin battalion w google z dopiskiem .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Siema Gdzie najbliżej Konina mogę znaleźć profesjonalnego tunera do wystrojenia silnika? Może remont też by zrobił? Zastanawiam się nad doprezeniem silnika tłokami wossner 8.5:1 >12.3 Według wzoru moc wzrośnie 130<165-170 Silnik posiada czujnik spalania stukowego więc powinien dać sam radę, jednak powinno się opóźnić zapłon i zastosować inne mapy Jeśli zmiana samej mapy daje 15 koni + doprezenie 35/40 to robi się ciekawie Edytowane 10 Maja 2015 przez xsebo1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi