Blachu Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Żyjemy żyjemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Żyjemy żyjemy jak narazie widzę tylko Ciebie ale spoko dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 no tak ale jakiś termin dalszy zapodajcie i niech każdy pisze jak z czasem i czy może min. 1,5 tyg w przód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 no tak ale jakiś termin dalszy zapodajcie i niech każdy pisze jak z czasem i czy może min. 1,5 tyg w przód. zróbmy coś konkretnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 brakuje typowego zimowego spota na którym też się trochę pobawimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 brakuje typowego zimowego spota na którym też się trochę pobawimy no popieram ale coś ucichło nam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 no coś cisza, dopóki mam w pracy lekko bo potem znowu sie zakopie i mnie nie będzie widać :// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dam-in Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Troszke nas przysypało Dzisiaj można polatać bokiem Może jakoś w tym tygodniu coś zorganizujemy ? Ustalmy jakiś termin wspólnie i może coś z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Troszke nas przysypało Dzisiaj można polatać bokiem Może jakoś w tym tygodniu coś zorganizujemy ? Ustalmy jakiś termin wspólnie i może coś z tego wyjdzie no jakoś ekipa nie kwapi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 no jest nas 3ech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 ramki klubowe zakupiliście? czy Ty Damian zmieniłeś ta Toyote ? :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Może tan weekend pod Ferio Konin ? godz. ok 17 -17.30? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Może tan weekend pod Ferio Konin ? godz. ok 17 -17.30? pracuje w sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ja tez do 16 ale doleciał bym, szkoda znów nie wyszło :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dam-in Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Nadal mam Toyote Arku Nie było czasu ostatnio hehe obiecuje poprawe Ten weekend by mi odpowiadał, nawet w tygodniu moge bo mam wolne PS. To może niedziela po 16-17 ?? Żeby nas chociaz paru było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Nadal mam Toyote Arku Nie było czasu ostatnio hehe obiecuje poprawe Ten weekend by mi odpowiadał, nawet w tygodniu moge bo mam wolne PS. To może niedziela po 16-17 ?? Żeby nas chociaz paru było no teoretycznie by mi pasowało więć wstępnie się piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dam-in Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 To jak narazie jest nas dwóch PS. Wrzuciłem zwykłe czarne ramki, żeby nie było Toyoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 To jak narazie jest nas dwóch PS. Wrzuciłem zwykłe czarne ramki, żeby nie było Toyoty i tak lipa bo klubowe musza być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 No w sumie niedziela tez by pasiła bo pracuje do 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dam-in Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 No to git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi