Arkadiush Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2013 Aczkolwiek z niedzielą jest u mnie znak ? ponieważ u Bartasa mogę być
Bart-S Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Aczkolwiek z niedzielą jest u mnie znak ? ponieważ u Bartasa mogę być Jeszcze na nogach - po wczorajszym powinieneś już spać
Arkadiush Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2013 Aczkolwiek z niedzielą jest u mnie znak ? ponieważ u Bartasa mogę być Jeszcze na nogach - po wczorajszym powinieneś już spać a jak ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:23 ---------- Aczkolwiek z niedzielą jest u mnie znak ? ponieważ u Bartasa mogę być Jeszcze na nogach - po wczorajszym powinieneś już spać Bartas z Tobą rezanie w -10 jest nawet za***iste :grin:
Bart-S Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Aczkolwiek z niedzielą jest u mnie znak ? ponieważ u Bartasa mogę być Jeszcze na nogach - po wczorajszym powinieneś już spać a jak ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:23 ---------- Aczkolwiek z niedzielą jest u mnie znak ? ponieważ u Bartasa mogę być Jeszcze na nogach - po wczorajszym powinieneś już spać Bartas z Tobą rezanie w -10 jest nawet za***iste :grin: Widziałeś jak przy lutowaniu ręcę mi się trzęsły? Nie dziwię się że BT nie działa
Arkadiush Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2013 Aczkolwiek z niedzielą jest u mnie znak ? ponieważ u Bartasa mogę być Jeszcze na nogach - po wczorajszym powinieneś już spać a jak ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:23 ---------- Aczkolwiek z niedzielą jest u mnie znak ? ponieważ u Bartasa mogę być Jeszcze na nogach - po wczorajszym powinieneś już spać Bartas z Tobą rezanie w -10 jest nawet za***iste :grin: Widziałeś jak przy lutowaniu ręcę mi się trzęsły? Nie dziwię się że BT nie działa No widziałem własnie :polew:a Slo dowiózł Ciebie bezpiecznie ? A audiczka ogarnięta?
Bart-S Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Aczkolwiek z niedzielą jest u mnie znak ? ponieważ u Bartasa mogę być Jeszcze na nogach - po wczorajszym powinieneś już spać a jak ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:23 ---------- Aczkolwiek z niedzielą jest u mnie znak ? ponieważ u Bartasa mogę być Jeszcze na nogach - po wczorajszym powinieneś już spać Bartas z Tobą rezanie w -10 jest nawet za***iste :grin: Widziałeś jak przy lutowaniu ręcę mi się trzęsły? Nie dziwię się że BT nie działa No widziałem własnie :polew:a Slo dowiózł Ciebie bezpiecznie ? A audiczka ogarnięta? Tak wszystko za***iście. Opisałem tę cudowną podróż tutaj : http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/b6-avf-a4-avant-1-9tdi-131km-s-line-recaro-projekt-full-opcja-22733/index215.html#post3242797
Arkadiush Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2013 Aczkolwiek z niedzielą jest u mnie znak ? ponieważ u Bartasa mogę być Jeszcze na nogach - po wczorajszym powinieneś już spać a jak ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:23 ---------- Aczkolwiek z niedzielą jest u mnie znak ? ponieważ u Bartasa mogę być Jeszcze na nogach - po wczorajszym powinieneś już spać Bartas z Tobą rezanie w -10 jest nawet za***iste :grin: Widziałeś jak przy lutowaniu ręcę mi się trzęsły? Nie dziwię się że BT nie działa No widziałem własnie :polew:a Slo dowiózł Ciebie bezpiecznie ? A audiczka ogarnięta? Tak wszystko za***iście. Opisałem tę cudowną podróż tutaj : http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/b6-avf-a4-avant-1-9tdi-131km-s-line-recaro-projekt-full-opcja-22733/index215.html#post3242797 a to czytałem ale mówię o tej CT ?
Bart-S Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Aczkolwiek z niedzielą jest u mnie znak ? ponieważ u Bartasa mogę być Jeszcze na nogach - po wczorajszym powinieneś już spać a jak ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:23 ---------- Aczkolwiek z niedzielą jest u mnie znak ? ponieważ u Bartasa mogę być Jeszcze na nogach - po wczorajszym powinieneś już spać Bartas z Tobą rezanie w -10 jest nawet za***iste :grin: Widziałeś jak przy lutowaniu ręcę mi się trzęsły? Nie dziwię się że BT nie działa No widziałem własnie :polew:a Slo dowiózł Ciebie bezpiecznie ? A audiczka ogarnięta? Tak wszystko za***iście. Opisałem tę cudowną podróż tutaj : http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/b6-avf-a4-avant-1-9tdi-131km-s-line-recaro-projekt-full-opcja-22733/index215.html#post3242797 a to czytałem ale mówię o tej CT ? Toruń ?
Arkadiush Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2013 Dokładnie tak Bartek jak ogarnąłeś temat ?
Bart-S Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Dokładnie tak Bartek jak ogarnąłeś temat ? 3.0 MPI jeszcze nie skończone. Dziś analizowałem hydraulikę i olej. Jutro jak wstanę będzie dalsza część prac - wytargam skrzynkę zaworów i będę szukał usterki.
Arkadiush Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2013 Dokładnie tak Bartek jak ogarnąłeś temat ? 3.0 MPI jeszcze nie skończone. Dziś analizowałem hydraulikę i olej. Jutro jak wstanę będzie dalsza część prac - wytargam skrzynkę zaworów i będę szukał usterki. no to może wyrobisz się ... w niedziele będę telefonował do Ciebie
darek995 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 To jak niedziela aktualna?? ej jakieś 3,0 sie modzi?
slo Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 arek wsadza do swojego pazdziocha 3.0 mpi plus quattro JOKE
darek995 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Ale w bagażnik chyba ?? no to jak z niedzielą bo nie wiem czy sie nastawiac jak coś nagadam ghosta
scq Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Może tak niedziela za tydzień? Siedzę w Poznaniu, a z chęcią bym wjechał! Slo zabierz pług do Poznania, bo dziś gwiazdy tańczą na lodzie
Arkadiush Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2013 Arek daj mu skończyć to 3.0 no ja dam mu skończyć ale sam kazał o 15 dzwonić :kox:
musti Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Cześć Tutaj małe info dla tych , którzy zasypywali mnie prywatnymi wiadomościami odnośnie ręcznika : http://a4-klub.pl/czapka-daszkiem-recznik-111/recznik-plazowy-1-tura-kolor-czarny-73292/index11.html#post3062772 Pozdrawiam, Musti A4 Klub Polska
Rekomendowane odpowiedzi