Arkadiush Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Aczkolwiek z niedzielą jest u mnie znak ? ponieważ u Bartasa mogę być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Aczkolwiek z niedzielą jest u mnie znak ? ponieważ u Bartasa mogę być Jeszcze na nogach - po wczorajszym powinieneś już spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Aczkolwiek z niedzielą jest u mnie znak ? ponieważ u Bartasa mogę być Jeszcze na nogach - po wczorajszym powinieneś już spać a jak ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:23 ---------- Aczkolwiek z niedzielą jest u mnie znak ? ponieważ u Bartasa mogę być Jeszcze na nogach - po wczorajszym powinieneś już spać Bartas z Tobą rezanie w -10 jest nawet za***iste :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Aczkolwiek z niedzielą jest u mnie znak ? ponieważ u Bartasa mogę być Jeszcze na nogach - po wczorajszym powinieneś już spać a jak ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:23 ---------- Aczkolwiek z niedzielą jest u mnie znak ? ponieważ u Bartasa mogę być Jeszcze na nogach - po wczorajszym powinieneś już spać Bartas z Tobą rezanie w -10 jest nawet za***iste :grin: Widziałeś jak przy lutowaniu ręcę mi się trzęsły? Nie dziwię się że BT nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Aczkolwiek z niedzielą jest u mnie znak ? ponieważ u Bartasa mogę być Jeszcze na nogach - po wczorajszym powinieneś już spać a jak ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:23 ---------- Aczkolwiek z niedzielą jest u mnie znak ? ponieważ u Bartasa mogę być Jeszcze na nogach - po wczorajszym powinieneś już spać Bartas z Tobą rezanie w -10 jest nawet za***iste :grin: Widziałeś jak przy lutowaniu ręcę mi się trzęsły? Nie dziwię się że BT nie działa No widziałem własnie :polew:a Slo dowiózł Ciebie bezpiecznie ? A audiczka ogarnięta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Aczkolwiek z niedzielą jest u mnie znak ? ponieważ u Bartasa mogę być Jeszcze na nogach - po wczorajszym powinieneś już spać a jak ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:23 ---------- Aczkolwiek z niedzielą jest u mnie znak ? ponieważ u Bartasa mogę być Jeszcze na nogach - po wczorajszym powinieneś już spać Bartas z Tobą rezanie w -10 jest nawet za***iste :grin: Widziałeś jak przy lutowaniu ręcę mi się trzęsły? Nie dziwię się że BT nie działa No widziałem własnie :polew:a Slo dowiózł Ciebie bezpiecznie ? A audiczka ogarnięta? Tak wszystko za***iście. Opisałem tę cudowną podróż tutaj : http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/b6-avf-a4-avant-1-9tdi-131km-s-line-recaro-projekt-full-opcja-22733/index215.html#post3242797 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Aczkolwiek z niedzielą jest u mnie znak ? ponieważ u Bartasa mogę być Jeszcze na nogach - po wczorajszym powinieneś już spać a jak ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:23 ---------- Aczkolwiek z niedzielą jest u mnie znak ? ponieważ u Bartasa mogę być Jeszcze na nogach - po wczorajszym powinieneś już spać Bartas z Tobą rezanie w -10 jest nawet za***iste :grin: Widziałeś jak przy lutowaniu ręcę mi się trzęsły? Nie dziwię się że BT nie działa No widziałem własnie :polew:a Slo dowiózł Ciebie bezpiecznie ? A audiczka ogarnięta? Tak wszystko za***iście. Opisałem tę cudowną podróż tutaj : http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/b6-avf-a4-avant-1-9tdi-131km-s-line-recaro-projekt-full-opcja-22733/index215.html#post3242797 a to czytałem ale mówię o tej CT ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Aczkolwiek z niedzielą jest u mnie znak ? ponieważ u Bartasa mogę być Jeszcze na nogach - po wczorajszym powinieneś już spać a jak ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:23 ---------- Aczkolwiek z niedzielą jest u mnie znak ? ponieważ u Bartasa mogę być Jeszcze na nogach - po wczorajszym powinieneś już spać Bartas z Tobą rezanie w -10 jest nawet za***iste :grin: Widziałeś jak przy lutowaniu ręcę mi się trzęsły? Nie dziwię się że BT nie działa No widziałem własnie :polew:a Slo dowiózł Ciebie bezpiecznie ? A audiczka ogarnięta? Tak wszystko za***iście. Opisałem tę cudowną podróż tutaj : http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/b6-avf-a4-avant-1-9tdi-131km-s-line-recaro-projekt-full-opcja-22733/index215.html#post3242797 a to czytałem ale mówię o tej CT ? Toruń ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Dokładnie tak Bartek jak ogarnąłeś temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Dokładnie tak Bartek jak ogarnąłeś temat ? 3.0 MPI jeszcze nie skończone. Dziś analizowałem hydraulikę i olej. Jutro jak wstanę będzie dalsza część prac - wytargam skrzynkę zaworów i będę szukał usterki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Dokładnie tak Bartek jak ogarnąłeś temat ? 3.0 MPI jeszcze nie skończone. Dziś analizowałem hydraulikę i olej. Jutro jak wstanę będzie dalsza część prac - wytargam skrzynkę zaworów i będę szukał usterki. no to może wyrobisz się ... w niedziele będę telefonował do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Arek daj mu skończyć to 3.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 To jak niedziela aktualna?? ej jakieś 3,0 sie modzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 arek wsadza do swojego pazdziocha 3.0 mpi plus quattro JOKE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Ale w bagażnik chyba ?? no to jak z niedzielą bo nie wiem czy sie nastawiac jak coś nagadam ghosta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 ja śmigam do poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Może tak niedziela za tydzień? Siedzę w Poznaniu, a z chęcią bym wjechał! Slo zabierz pług do Poznania, bo dziś gwiazdy tańczą na lodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Arek daj mu skończyć to 3.0 no ja dam mu skończyć ale sam kazał o 15 dzwonić :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Cześć Tutaj małe info dla tych , którzy zasypywali mnie prywatnymi wiadomościami odnośnie ręcznika : http://a4-klub.pl/czapka-daszkiem-recznik-111/recznik-plazowy-1-tura-kolor-czarny-73292/index11.html#post3062772 Pozdrawiam, Musti A4 Klub Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi