Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Klekot na wodę :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znany temat :) ojciec kolegi z pracy mial cos takiego w jakimś swoim starym seacie :)

Opublikowano

Kurde, pewnie niedługo woda podrożeje!!!

Trza zapas robić

Opublikowano
  • Autor

Władza już to przewidzaiła i na deszczówkę ustanowiła podatek.

Opublikowano

Nie tylko klekot moze byc na wode ale tez Pb i LPG - duzo jest o tym w internecie - zestaw do montazu kosztuje ok 600zl - dostepny na allegro.

HHO - tak to sie w skrocie nazywa. Moj kolega jezdzi Laguna w dieslu na tym - sam montowal i jest bardzo zadowolony.

Opublikowano

Dużo jest z tym zabawy? KANAL spytaj kumpla jaka jest różnica w spalaniu przed i po. Będę wdzięczny.

Opublikowano
:shock3: ma to ktoś u nas na forum??
Opublikowano
  • Autor

Ciekawe jak z przeglądem. Przejdzie?

Opublikowano

zimą przy mrozach daleko na tym nie dojedziesz.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Może być ciekawa sprawa, dość dużo tego w necie. Ktoś z grona forumowiczów może to stosował ? Gdyby tylko spalanie spadło mi o 1L/1000km to zwrócił by się zakup po ok 10k km. Tyle robię w 3 miesiące. Miało by to sens jeśli silnik nie zużywał by się szybciej. Woda w cylindrach kojarzy mi się z rdzą . Nie mam racji ?

---------- Post dopisany 29-10-2012 at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany 09-10-2012 at 22:37 ----------

Przyznam się , że od czasu pierwszego spotkania się z tym tematem cały czas mnie on męczy. Naczytałem się sporo . Mam kilka przemyśleń.

Z tego co widzę to jest dużo sceptyków, co mnie dziwi najbardziej , przeważnie są to osoby po wyższych szkołach. Wiedzą, że na wytworzenie wodoru potrzeba tyle samo energii ile później daje spalanie jego, dodatkowo są zawsze straty i bilans musi być ujemny.

Są osoby które jednak tego spróbowały i te dzielą się na dwie grupy. Zadowolone ( większość ) i niezadowolone . Te drugie kupiły instalację za 200zł i myślą, że pojadą 50% taniej. Poprawnie zrobiona instalacja wygląda pozornie na bardzo łatwą do zrobienia . Jednak materiały muszą być z wyższej półki i najważniejsze ..... nawet najlepsza instalacja hho może nie dać oszczędności bez oszukania komputera. Sam widzę po kolegach, że nawet obsługa klimatronika dla niektórych jest zbyt skomplikowaną czynnością , a co dopiero MAP MAF-a i przez to może są takie skutki.

Jest jednak grupa osób, która jest bardzo zadowolona z hho i dzieli się tym na forach i youtubie . Tym bardziej mnie to motywuje , że porad udzielają za darmo. Nie zarabiają na tym więc po co by mieli pisać bzdury ?? Co o tym myślicie ?

na przykład ten gość

---------- Post dopisany at 23:33 ---------- Poprzedni post napisany at 23:14 ----------

czy ten film

https://www.youtube.com/watch?v=WAHrRkFs5rY&feature=related

( jednak ten gość ma też firmę z generatorami hho , więc zależy mu na dobrej opinii ) chyba się tak nie da zrobić , żeby oszukać komputer lub kazać wyświetlać mu błędną ilość pobieranego paliwa ? Tak czy inaczej myślę nad przetestowaniem takiego cudu, tylko mam chwilowe problemy z kasą i muszę trochę poczekać. :/

Opublikowano

dla mnie hlam .Nigdy bym LPG do auta nie wlozył a takie cos to nawet by mi przez mysl nie przeszlo

• 5 lat później...
Opublikowano

Sprawdź moją instalacje 1.9 tdi aku średnio 4,02 w mieście pozdro a to mój kanał i instalacja