kerth Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witam, Jak włączyć blokowanie drzwi przy ruszaniu? Domyślam się, że potrzebny jest VAG niestety.
mcm Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 podpięcie VAGa niezbędne i zakodowanie sterownika centralnego zamka :th:
lukaszr Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Odpowiedź moja będzie banalna, bo nie raz było na forum:
Bartekl Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 a co jeśli w b6 nie można się połączyć ze sterownikiem centralnego??? czytałem że sporo b6 ma z tym problem
milo222 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 a co jeśli w b6 nie można się połączyć ze sterownikiem centralnego??? czytałem że sporo b6 ma z tym problem połączysz się przez każdego VAG nawet z USB - u mnie poszło bez problemu - najważniejsze to spisz wartości przed zmianą
Bartekl Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 u mnie łączy się z silnikiem radiem i innymi ale z centralnym nie może..... może wiecie dlaczego?? może źle wchodzę?
milo222 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 poszukaj tutaj na forum albo na audi forum - jak zmniejszyć prędkość przesyłu danych przez port to powinno pomóc albo masz za dużo błędów - 100 % sposób to połączyć się nie przez usb a przez rs32 czy jakoś tak to się zwie
trzyfx Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 Włączenie tej funkcji (automatycznego blokowania drzwi po przekroczeniu 15km/h) kosztuje w ASO równo 146zł Poczekam sobie i przy innej okazji gdy będzie podłaczany komputer poproszę o włączenie tej opcji.
pre_pl Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_zamykanie_centralnego_zamka_15kmh-t36902.0.html tam jest szczegółowo wyjaśnione (albo i nie )
Rekomendowane odpowiedzi