jacue Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witam, w a4 z 2005 jest zamontowany fabryczny uchwyt na telefon Nokia 62xx. Jak go zdemontowac?
Flyer Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Musisz rozkrecic ten uchwyt i dostaniesz sie do srub, ktore przymocowuja go do tunelu. Niestety po odkreceniu zostana Ci dziury - wiec albo bedziesz z nimi jezdzil, albo zmienisz caly tunel.
loco87 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 albo podjedziesz do firmy tapicerskiej w ktorej Ci je ladnie zaleja plastikiem i nie bedzie śladu
Flyer Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 albo podjedziesz do firmy tapicerskiej w ktorej Ci je ladnie zaleja plastikiem i nie bedzie śladu Widziales cos takiego kiedys w B6?
Młody Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 albo podjedziesz do firmy tapicerskiej w ktorej Ci je ladnie zaleja plastikiem i nie bedzie śladu Ty tak serio, serio ?
prometeusz86 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witam, w a4 z 2005 jest zamontowany fabryczny uchwyt na telefon Nokia 62xx. chętnie przygarne ten uchwyt o ile bedzie pasowała do niego nokia 6280.
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 chodzi Ci o uchwyt czy adapter pod ten telefon? jeśli adapter to z lewej i prawej strony są małe przyciski. Naciskasz i adapter wyskakuje z uchwytu
jacue Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Opublikowano 2 Lipca 2008 Chodzi mi o adapter z uchwytem ktorego chetnie bym sie pozbyl, gdyz jest po prostu jest mi niepotrzebny (samochod ma wbudowany fabryczny bluetooth z zestawem glosnomowiacym). Niestety po odkreciu uchwytu zostaja dosc duze dziury na ktore nie mam dobrego pomyslu na estetyczne zamaskowanie wiec zdecydowalem sie zostawic uchwyt i zamiast adaptera przymocowalem do niego uchwyt pod nawigacje. Wyglada to srednio i zaslania napis "quattro" nad schowkiem ale chyba tak musi zostac.
pablo666 Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 hmm czyli chcesz się pozbyć tego uchwytu? ja mogę od Ciebie odkupić za rozsądną cenę
jacue Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Opublikowano 3 Lipca 2008 jestem zmuszony go zostawic, gdyz po odlaczeniu go od samochodu zostalyby dosc duze dziury ktorych nie ma czym estetycznie zakryc.
malik Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 Możesz wymienić cały tunel środkowy na wersję pozbawiona uhwytu. Ja to przerabiałem 2 lata temu
grzesiekk23 Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Witam. A ja własnie poszukuje takiego Adaptera może się dogadamy ??? numer seryjny BPO051435AJ z dwoma przyciskami
tklimczak Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 wtrącę się do tematu i zadam pytanie: mam też taki uchwyt z adapterem na telefon, ale jak wsadzę tam telefon pojawia mi się napis na radio phone i nic dalej....jak to się uruchamia? bluetootha chciałem wyszukać ale chyba go nie mam, chyba, ze źle szukałem.... może się jakoś jeszcze sprzęga ten telefon z instalacją? Może w instrukcji jakiejś to wyczytam??? Pomóżcie proszę w temacie
nesfc Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Mam ten sam problem . Po zdjęciu adaptera pozostały dwie paskudne dziury, jedyny konkretny pomysł to wymiana całego tunelu. Przypuszczam, że w ASO mogą pomóc. Wiecie ile taki tunel kosztuje? i ile pracy trzeba włożyć w jego wymianę?
ykk Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Szukaj na allegro.. Tez mam ten sam problem.. Ja bym czekal, bo juz niedlugo zaczna zwozic B6 na czesci z UK..
Rekomendowane odpowiedzi