Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] A\/ANT Brilliantblau

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

też mam ten problem :decayed: ale tylko na zimnym nie raz można kupić radyjko uszkodzone i przylutować potencjometr albo oddać do serwisu telefonów gsm oni sie tym zajmą ( jeżeli będą kumaci ) i za jakieś 30-40zł ci to zrobią

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Po długiej nieobecności może w końcu się odezwę :P Niestety czas i jak na razie brak funduszy nie pozwala mi za bardzo zaopiekować się Audiolką. Jedyne foto to 240000 tys km na liczniku :) ciekawe czy tylko czy aby prawdziwe :decayed:

20121118_221416.jpg

---------- Post dopisany 23-02-2013 at 19:39 ---------- Poprzedni post napisany 24-11-2012 at 10:53 ----------

Witam ;) po długiej nieobecności i czasie oraz pieniądzach zainwestowanych w Audiolkę zrobiłem pare fotek w zimowej szacie :)

Wymieniony został dyferencjał, wszystkie tulejki, przegub z tyłu, klocki z tarczami z przodu, wpadł hokej na przedni zderzak. Został mi już tylko tylni wahacz z lewej, przewody od turbiny i to już chyba wszystko co miało by zostać zrobione ;) w marcu planuje zakup radyjka audi concert na CD ( z późniejszymi planami pod zmieniarkę ) i być może dla dopieszczenia znaczek :quattro: w grillu :decayed:

20130223_145600.jpg

20130223_145625.jpg

20130223_145638.jpg

20130223_145654.jpg

Opublikowano

co bylo ze starym dyfrem?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Stukał i było go słychać a nawet czuc wibracje podczas jazdy. Dokladnie nie wiem co i jak ale nadawal sie do wymiany. Na szczescie na szrocie znalazlem dryf od 1,9 115 KM i wszystko gra teraz ;-) siedze teraz na Mazurach gdzie sniegu od zaje... to i zabawa przednia :-D niedlugo wycieczka do Zakopca to moze tez jakas sesyjke zrobie sobie moze nawet z moja Kobietka jak sie zgodzi :-P

---------- Post dopisany 03-03-2013 at 13:07 ---------- Poprzedni post napisany 24-02-2013 at 08:23 ----------

Mam też pytanie do braci klubowej. Czy Concert CD będzie pasować bez żadnego kombinowania do autka jak mam Chorusa I?

---------- Post dopisany 06-07-2013 at 18:36 ---------- Poprzedni post napisany 03-03-2013 at 13:07 ----------

Witam. Długi czas nie mogłem się zebrać z napisaniem czegokolwiek bo i czasu i za dużo się z autem nie dzieje, nawet jeszcze nie jest w pełni sprawne tak jak bym chciał. Od ostatniej wizyty wymieniłem sprzęgło ( pęknięcia ), skrzynię ( poszły podkładki z tyłu skrzyni, przemielone przez "ślimaki" i wpadły do środka zniszczyły ten segment przy wale ), załatwiony wyciek oleju ( wcześniejszy właściciel zakamuflował to sylikonem) i podpora wału z łożyskiem ( luzy na łożysku ) Z forsą nie za wysoko się stoi więc na razie nie szaleję. Niestety podczas szukania skrzyni nie znalazła się nigdzie używka 1.9 tdi quattro więc wpadła chyba od 1.8 quattro a że byłem na dość długim wyjeździe i raczej autem się nie poruszałem poza weekendami wokół komina, to wziąłem to co jest. Niestety teraz jest to bardzo uciążliwe :/ aż w brodę sobie pluje

20130529_120833.jpg

Nie wiem czy dobrze czytam z tej naklejki, ale chyba oznaczenie EEP jest kodem skrzyni, jak nie to mnie poprawcie. Niestety na allegro są tylko dwie od VW syncro w cenie 2000+. Niedługo objadę parę szrotów i poszukam a jak się nie znajdzie to chyba bo aż się tym jeździć nie da

Opublikowano

zgadza sie jest to 5bieg manual do torsena

Opublikowano
  • Autor

Skrzynia znaleziona, może uda się szybko znaleźć też kasę :P

Wcześniej nie dopisałem że jakiś czas temu zrobiłem rozrząd (rolka z 2005 była :confused4:) wraz z termostatem.