tomcioo18 Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Musze zdemontować amortyzatory(demontuje całe auto). Samochód stoi w garażu z kanałem jak zdemontuje amortyzatory to czy nie bede miał problemu poźniej z demontażem reszty półośki, tarcze itp
tomcrack27 Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 a czemu mialbys miec problem?demontujesz i tyle tylko zebys pozniej wiedzial jak pozkladac hehe
tomcioo18 Opublikowano 9 Października 2012 Autor Opublikowano 9 Października 2012 ale ja nie składam demontuje i sprzedaje na czesci
dante0018 Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 no to w czym masz problem? zdemontuj i tyle
tomcrack27 Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 dokladnie nie powinienes miec zadnego dylematu hehe
damian81Z Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Musze zdemontować amortyzatory(demontuje całe auto). Samochód stoi w garażu z kanałem jak zdemontuje amortyzatory to czy nie bede miał problemu poźniej z demontażem reszty półośki, tarcze itp bedzie tylko łatwiej
Rekomendowane odpowiedzi