kamulator Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 Wie ktoś może jak zdemontować, cześć podsufitki od szyber dachu? chodzi mi o ta małą zasłone szybru. Trzeba zdemonotwać ter białe końcówki ale zupełnienie nie wiem jak... Demontował ktoś to może?
Marcino87 Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 demontowałem jak zmieniałem podsufitkę na S - Line ale wytłumaczyć tego nie potrafię kurczę
kamulator Opublikowano 13 Października 2012 Autor Opublikowano 13 Października 2012 Na koncu szybra sa takei dwa palstiki. Jak je sciagnac. Bo próbowąłem na siłe ale gnie się ta blacha a ten plastik sie trzyma:)
Marcino87 Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 Nie to nie w ten sposób tych plastików nie zdejmiesz. Ogólnie ta osłona trzyma się na takich 4 niby prowadzeniach w szynach w stelażu szybra . i musisz wytargać te mocowania z tych szyn jakoś podważając śrubokrętem, z jednej strony
kamulator Opublikowano 13 Października 2012 Autor Opublikowano 13 Października 2012 To ja wiem że są te prowadnice i że je można podważyć. W b5 po prostu sie robilo tak ze podważało się takie pierdolniczki od gory przesuwało tą osłone do końca ściagało się te białe plasstiki i wysuwało się całkowicei. Tutaj to hcyba przynitowane jest albo jakoś dziwnie przykręcan3e. Ale jak mówisz że jak się podważy te prowdniczki i się jakos go da wysunąc to ok. Dzieki za info że nie ściagne ich Bede sie meczyl jutro bo kurde czas goni..
Marcino87 Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 osłonę pociągnij w jednym kierunku i w zaznaczonych miejscach strzałką zobaczysz takie blaszki co są prowadzeniami w szynach i jak je wyciągniesz to zejdzie ---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ---------- a tych białych się nie da niestety a o wiele łatwiej by było
kamulator Opublikowano 13 Października 2012 Autor Opublikowano 13 Października 2012 Ja wiem widziałem i podważałem już nie raz takei ale w b5. Pozniej w b5 wpadłem na to że da sie ja wysunac i myslalem ze tutaj tez ale jak sie nie da to wlasnie wyrwe je w ten sposob Dzieki.
Rekomendowane odpowiedzi