Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Bose - po załączeniu silnika słychać zakłócenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

jestem obecnie na etapie zakończenia montażu bose I i II etap

wszystko montowałem i sprawdzałem bez załączonego silnika i było ok

ale po załączeniu silnika słychać zakłócenia oraz turbinkę w głośnikach ;)

co jest nie halo że mam takie objawy ?

pozdrawiam

Opublikowano

zakłócenia jak słuchasz radia, czy występują też na CD, jak sprawdzisz to dużo Ci wyjaśni

Opublikowano

kup sobie filtr przeciw zakłóceniowy , ja miałem to samo po dodaniu gazu słyszałem turbo:)w głośnikach

Opublikowano

dokladnie musissz wstawic puszke sygnalowa, ktora wytnie pasmo odpowiedzialne za zaklocenia, nie wplynie to na jakosc dzwiieku

Opublikowano
  • Autor

cześć wszystkim

mam takie cos u siebie w mieście podejdzie do mojego problemu

FILTR PRZECIWZAKLOCENIOWY 6A DO RADIA (2709056903) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany 17-10-2012 at 13:41 ---------- Poprzedni post napisany 14-10-2012 at 12:07 ----------

filtr nie zdaje egzaminu - nic nie pomogło

więc problem dalej pozostał:

co zrobić ?

Opublikowano

wiadomo że nie zdaje egzaminu. przy odpowiednim podłaczeniu nie powinno byc zakłuceń...

Opublikowano
  • Autor

kurcze !!!

kto chce zarobić ze śląska ?

Opublikowano

kolego piszez ze jestes na etapie koncowym zakladania bose, a czy masz radio przekodowane na bose? bo u mnie co prawda w b5 byla identyczna sytuacja co prawda zaklucenia bylo slychac na dosc glosno rozkreconym radiu, i w momencie przelanczania sie z utworu na utwor, ale po przekodowaniu na bose wszystko zniklo.... wiazka ori i wszystko podlaczone p&p

Opublikowano
  • Autor

kodowanego nie mam na bose - z informacji kolegów nie trzeba go kodować

Opublikowano

kurcze jak bys uzupelnil profil bylo by latwiej.... w b5 tez nie trzeba zmieniac kodowania czy bose czy nie wszystko gra.... z tym ze u mnie bylo slychac zaklucenia ja rozkrecilem radio powiedzmy na maxa...

Opublikowano
  • Autor

u mnie jak nie mam włączonego silnika to jest ok

jak włączę to odzywa się min. turbina

Opublikowano
kodowanego nie mam na bose - z informacji kolegów nie trzeba go kodować
to nie ma znaczenia. Aborygen zdzwonimy sie jutro. Sorki że dzis nie odbierałem ale mam małe urwanie głowy :hi:
Opublikowano
  • Autor

chyba się poddam bo już to co mogłem to zrobiłem a dalej są zakłócenia

tak mi się wydaje że bose będzie sprzedane a ja wrócę do poprzedniej wersji

Opublikowano

kolego nie poddawaj się !! BOSE to za***isty mod, trzeba ogarnac ten temat buczenia, u mnie wystepuje to samo - jak włączam swiatła to buczy, jak naciskam hamulec to przestaje... wkur..ia mnie to strasznie, ale podobno da sie temat ogarnac mostkując odpowiednie piny w kostce wzmacniacza, siemian prawda to ?:)

Opublikowano
  • Autor

Siemiana już tez pytałem - miał to samo ale opanował to niby przez dociskanie pinów

Ja już mam pod kopułką 100 stopni i zaraz pierdykne tym całym bose ;)

jak macie jakieś sposoby na ten problem to dostosuje się do wskazówek

Opublikowano
kolego nie poddawaj się !! BOSE to za***isty mod, trzeba ogarnac ten temat buczenia, u mnie wystepuje to samo - jak włączam swiatła to buczy, jak naciskam hamulec to przestaje... wkur..ia mnie to strasznie, ale podobno da sie temat ogarnac mostkując odpowiednie piny w kostce wzmacniacza, siemian prawda to ?:)
mieszasz pojęcia bo kolega aborygen ma zrobione pełne bose :hi:
Opublikowano

podepnę się do tematu...Bose kupiłem i postanowiłem zrobić przód i tył od razu... przy okazji wygłuszyłem przednie drzwi matami DYNAMAT. Kompletną zamianę miał mi robić kolega z forum. Ale po pierwsze miałem problem ze zgraniem wolnego w pracy z wolnymi dniami kolegi, po drugie koszt montażu i dojazdu (200km w jedną stronę) wychodził dość duży. Postanowiłem zrobić wszystko sam (czyt. z kolegą) ;p i można powiedzieć, że mam połowiczny sukces. Wszystko gra i z tego jestem zadowolony. Jedyna rzecz jaka mnie irytuje to fakt, że gdy wyciszę radio i mam włączone światła, albo włączę kierunek, lub też wsteczny w głośnikach słyszę syczenie/buczenie (przy kierunku syczenie w rytm migania)

Czy ktoś mi pomoże???

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

siemian... to nie jest smieszne ;p

Opublikowano

Zakładam, że kable sygnałowe daliście ekranowane i ten ekran podłączyliście do masy radia ja u mnie miałem ten sam objaw i później sprawdziłem jeszcze raz wszystkie lutowania i się okazało, że właśnie ten ekran się oberwał i to była przyczyna.