ziomek0101 Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 koledzy jest jakas roznica miedzy lewa a prawa poduszka silnika?
Tommy Gun Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 wpisz sobie w google: inter cars sklep, wybierzesz sobie i zobaczysz. jedno jest pewne - ceną.
ziomek0101 Opublikowano 15 Października 2012 Autor Opublikowano 15 Października 2012 zamowilem uzywane ale oryginalne poduszki .. zobaczymy co mi typ wysle... mowil ze wysle takie zeby pasowaly... lepsze sa olejowe czy zwykle?????
ziomek0101 Opublikowano 17 Października 2012 Autor Opublikowano 17 Października 2012 ale prawa i lewa jest identyczna poduszka? zamowilem uzywke ale oryginal.. zobacze co mi przyjdzie
powaguspisz Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 LEWA 3A0-199-402 PRAWA 357-199-262D Nie są identyczne, różnią się mocowanie, wysokością. 1
ziomek0101 Opublikowano 17 Października 2012 Autor Opublikowano 17 Października 2012 speckom nie badz żyła tylko powiedz... bo przyjdzie mi dziadostwo i nie bede wiedzial nawet czy sa dobre czy nie;/ to forum jest po to żeby pomagac a nie utrudniac tak???
powaguspisz Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 ale koszt tych poduszek nie jest straszny, a więc po co się zajmować przerabianiem,, są zamienniki dobrej jakości sprzedaję i wiem. Tych silników jeździ miliony i jeszcze żaden nie narzekał na zamienniki. Trzeba wiedzieć co sprzedawać
Lukasz_N Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 tege sie nie da tak napisac, w rekach jak to mialem to wiedzialem jak to zrobic,trzeba czasami samemu ruszyc dynia a nie isc na latwizne,mnie nikt nigdy niczego nie pokazywał. Kolega speckom preferuje wszelkie naprawy metoda "minimalizacji kosztów" A forum jest wlasnie po to zeby sie dzielic wiedza. Jak ktos robi z tego tajemnice i nie chce, to nie musi sie tu udzielac w IC mozna sie zorientowac co do ceny oryginalow: Sklep Inter Cars - 2mln części do samochodów | Sklep Online
powaguspisz Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 uważaj na te centy w katalogu IC online, bo co innego podaje w internecie, a co innego zdarzało się nie jednokrotnie po zajechaniu do jednego z oddziałów. Proponowałbym jedynie poglądowo i orientacyjnie spojrzeć na koszta. Wiem co mówię mechanicy mają katalogi i porównywało się cenę DETAL i HURT, i co innego jest tam.
Rekomendowane odpowiedzi