adam.k..... Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 Mam pytanie czy między prawą a lewa pouszka z czjnikiem w avf jest jakaś różnica poza dostępnością i ceną
antonio Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 jest różnica jedna jest z czujnikiem
adam.k..... Opublikowano 15 Października 2012 Autor Opublikowano 15 Października 2012 A więc to te same poduszki tyle że ta lewa ma czujnik dobrze cię zrozumiałem ?
antonio Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 poszukaj w dziale części, gdzieś podawałem komuś numery poduszek wraz z cenami do 1.9
olek_BB Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 tutaj była dyskusja na temat poduszek, są numery i wszystko co potrzeba; http://a4-klub.pl/silniki-diesla-29/b6-avf-poduszka-silnika-gum-elektryczna-str-3-nowe-pytanie-83749/
pezex Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 czy to że auto lekko drga na luzie (bez gazu) to wina poduszek silnika?
adam.k..... Opublikowano 15 Października 2012 Autor Opublikowano 15 Października 2012 Dobre pytanie bo mam problem z wibracjami które przenoszą sie na całe auto w szegulności na lewarek zmiany biegów szczegulnie podczas gwałtownego przyśpieszania czsami się zdaża że coś żęzi w silniku myśle że trzeba szukać przyczyny przy pompowtryskach jak myślicie ? średnio stawiam na poduszke,pokazuje błąd ale to nie zródło wibracji.
adam.k..... Opublikowano 15 Października 2012 Autor Opublikowano 15 Października 2012 też tak myśle i sprawdze kabelki na PD
antonio Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 kabelki są winne gdy masz błąd związany z elektryką PD
adam.k..... Opublikowano 15 Października 2012 Autor Opublikowano 15 Października 2012 wszystko zaczło sie dziać jak wywaliłem kata i egr i do tego wiekszy IC musze jak najszybciej zrobić korekte softu
Rekomendowane odpowiedzi