Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN+] Audi A4 1.9 TDI Avant ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm :naughty:żeś mi podsuną piekielną myśl jak bym wyskalował licznik i wszystkie wymiary to mógł bym taką okleinę wyciąć ploterowo z folii o dowolnym kolorze kurde muszę pomyśleć jak będę miał trochę czasu bo teraz to chce zrobić brązowy środek tam gdzie klima-tronik i radio bo czarny mi tam nie bardzo pasuje

:naughty:

Opublikowano
  • Autor

sprawdzałem w kodach i kiera jednak ori ;)

Opublikowano

A przebieg na 100% oryginalny czy kręcona ?? chyba że czarna skóra zużywa sie szybciej :slina:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Marcin przypomniało mi się ze ten handlarzyna mi tez mówił ze moja jest na wirusie a guzik:doh:

Masz jakiś papier na to???

Opublikowano
  • Autor

no w sumie żadnego potwierdzenia na to nie mam, ale czuć, że auto lepiej się zbiera. Nawet mechanik który mi ją robił to po jeździe próbnej mówił, że fajnie się zbiera i czuć różnicę, a sam ma 2.5 TDI ;)

a swoją drogą ten handlarz to chyba dobry bajerant co ?

Opublikowano

Jak każdy:thumbdown::rant:

Ten chociaż nie kombinuje zbyt wiele tzn nie lepi z 5.Kupuje i odsprzedaje i tyle.

Musimy sie kiedyś ustawić to pogadamy i sprawdzimy czy prawdę mówił:kox:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

bardzo chętnie dowiem się kilku szczegółów ;D

---------- Post dopisany 17-11-2012 at 17:27 ---------- Poprzedni post napisany 04-11-2012 at 13:26 ----------

Dzisiaj wpadły do autka nowe części :

Dwa łożyska na przód "FAG"

Dwie gumy na przegubach od strony kierowcy

Druga guma pod skrzynią biegów ;)

ale też mechaniker powiedział, że muszę szybko wymienić dwa łączniki stabilizatora bo na lewym już się guma zerwała... postaram się to ogarnąć w tygodniu,ale cholerka trochę brak funduszy ;/

niżej wstawiam fotki bo tak mi się przypomniało, że jak ją kupowałem to dostałem ksero briefu, a tam są opisane mody jakie były zrobione w aucie w Niemczech ;) Rozszyfrowałem, że były założone kólka 18" :naughty: i gwint . Kurde szkoda, że to nie zostało w aucie ; p jak dacie radę rozszyfrować resztę o ile coś tam jest konkretnego to z góry dzięki :wink:

SNC00103.jpg

<br /><br />

SNC00109.jpg

<br /><br />

SNC00110.jpg

<br /><br />

---------- Post dopisany 23-12-2012 at 22:23 ---------- Poprzedni post napisany 17-11-2012 at 17:27 ----------

w między czasie wpadły nowe łączniki stabilizatora, pióra wycieraczek bo stare już niedomagały i zrobiłem geometrię ;)

przez moment przeżyłem też chwilę grozy : wsiadam wieczorem do auta, odpalam a tu wywala mi błąd na kompie na czerwono od płynu chłodzącego, otwieram mache, patrzę no faktycznie prawie cały płyn wyleciał, spoglądam na silnik, silnik z jednej strony mokry więc załamka, pierwsza myśl że uszczelka pod głowicą poszła. PÓŁ NOCY NIE SPAŁEM ;D ale na drugi dzień odrazu do mechanikera i okazało się tylko, że takie plastikowe gówienko pękło od mrozów i dlatego uciekał płyn ;) 2h i po problemie ... kamień spadł mi z serca ;D

Opublikowano

Podobno z tego co tam pisują to jeszcze miał inny przedni zderzak oznakowany na dolnym prawym rogu i tak jak piszesz opony 225/40r18 fele producent AD IV MOTION TYP OXIGIN 18 cali 18jx18h2 na które nie można zakładać łańcuchów śniegowych nie dozwolone przez producenta do tego zawieszenie o wysokości podwozia 70mm sprężyny koloru czerwonego producent tunigart i tylni tłumik jakiś producent super sport coś takiego :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ktoś miał fantazję ;) to teraz już jasne dlaczego z przodu nie mam ślizgów od zderzaka ... ale sprężyny chyba zostały bo mam wszystkie czerwone ;)

Opublikowano

Podejrzewam że ten który kupował auto od Niemca dostał wszystkie graty oryginalne czyli zderzak tłumik itp i je składał na szybko bo Niemcy z reguły zostawiają stare graty a Polacy sprzedają je osobno .... norma

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Dawno nic się tu nie działo ;)

w między czasie zrealizowałem mój plan i kupiłem a4 anglika identycznego jak moja Audi ;) autko z przeznaczeniem na części dla mnie i reszta pójdzie na sprzedaż ;)

zrobiło się troszkę cieplej więc udało mi się dzisiaj wrzucić do autka oryginalne tylne lampki ;D efekt niezły, bardzo mi się podobają. Jednak co ori to ori ;p wymieniłem jeszcze zamek od maski bo mój miał ułamany ten dzyndzelek za pomocą którego otwiera się machę ;) chciałem jeszcze przełożyć lusterka, ale niestety brak odpowiedniego klucza nie pozwolił mi tego wykonać ... muszę jutro skołować gdzieś ten klucz i postaram się założyć te lusterka ;)

poniżej wstawiam fotki z wymiany lamp, sorki za zasyfione autko, ale warunki są jakie są ....

CAM00053.jpg

CAM00055.jpg

Opublikowano

teraz jest elegancko :thumbup1:

Opublikowano

no i teraz tył wygląda jak powinien :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

a dziękuje ;D

kupiłem dzisiaj nowe klocki hamulcowe na przód, w tygodniu postaram się je zamontować w aucie. A z tym kluczem, żeby odkręcić lusterka to trochę lipa, nigdzie nie mają ... muszę poszukać w necie ...

---------- Post dopisany at 18:15 ---------- Poprzedni post napisany at 10:26 ----------

a jednak udało mi się pożyczyć kluczyk i takie są tego efekty ;D

CAM00062.jpg

CAM00066.jpg

CAM00069.jpg

Opublikowano
:thumbup1:
Opublikowano

No i od razu lepiej wygląda po wywaleniu lamp i listerek:wink:

Opublikowano
  • Autor

żeby nie brak funduszy to już daaaaaaaaawno wymieniłbym te lampy i lusterka bo już nie mogłem na to patrzeć :kwasny:

Opublikowano

Teraz jest o niebo lepiej:decayed::decayed: po woli i będzie seria:wink:

Słuchaj,środek przełóż jak masz angola na przeszczep:banan::banan:

Podaj mi na priv nr do siebie jak bedą w Gorzowie to może sie ustawimy i porównamy:naughty::naughty::naughty: