Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana rozrządu w audi a4 b5 1.9 90 km

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie jak się za to zabrać co trzeba rozebrac jakas instrukcja bo bede wymieniał pasek i rolki

POzdro :)

Opublikowano

witam w sobote wymienialem rozrzad pierwszy raz rolki skf pompa skf pasek geatz nie jest to trudne mozna powiedziec sama przyjemnosc gdy robi sie dla siebie:) kup sobie ksiazke sam naprawiam i po sprawie:)

Opublikowano
  • Autor

sciągałes zderzak chłodnicę ? napisał bys w jak się to robi co trzeba ustawic ile ci to czasu zajeło Pozdro :)

Opublikowano

ja sciagalem zderzak i chlodnice a wtedy masz fajne dojscie,jak wiesz co i jak to nie powinno ci to az tak dlugo zajac

Opublikowano

w a4 jest troche roboty duzo demontowania, ale lepiej odżałować te 200-300zł i oddac komuś kto się zna bo może coś klęknąć

Opublikowano

Lepiej oddać i będziesz miał gwarancje przynajmniej jak zacznie się coś dziać np zsuwanie się paska itd..

Opublikowano

zsuwanie paska:kox:?dzisiaj kontrolowalem swoj rozrzad po tygodniu od zalozenia i wszysko gra moja rada znajdz kogos kto sie zna popros go o pomoc i po zamiatane a te rozebranie przodu niby tak strasznie brzmi ale to pikus ja zaczolem okolo 16 a o 18 mialem koniec i pilem piwko dobre torxy trzeba miec zeby odkrecic pas od podluznic

Opublikowano

Jeżeli już komuś oddać to do kogoś kto się ZNA na tym bo widziałem już przypadki "fachowej" wymiany rozrządu... ;/

Co do wymiany samemu znajdziesz wszystko na forum w dziale warsztat, na allegro można kupić blokadę wałka i pompy przyda się na lata dla Ciebie i znajomych. Pozdrawiam i powodzenia.