greg24 Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 witam wszystkich :hi: proszę o pomoc w głosowaniu dla Dominiki Kucharczyk za pomoc będę wdzięczny trzeba polubić to V.I.P.-STARS | Facebook inaczej głos nie bedzie ważny a nastepnie zdjecie Dominiki najlepie i udostępnić bo więcej punktów.. Damy radę musi wejść do finału :wink: UWAGA KONKURS!!!! | Facebook pozdrawiam
topskun Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 To Dominika Kucharczyk kolego Znam bo z mojego miasta Nie wspomogę nie mam fejsa
Hugo Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 A Ty jesteś jakiś cichy wielbiciel, że tak ciśniesz ?
topskun Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Że niby ja? Gdzie tam Poprawiam tylko po koledze bo z całym szacunkiem ale razi po oczach jak ktoś przekręca nazwiska albo struga błędy ort.
greg24 Opublikowano 18 Października 2012 Autor Opublikowano 18 Października 2012 a to z pośpiechu wybaczcie a fanem nie jestem tylko przyszła rodzina :wink:
Rekomendowane odpowiedzi