9kinga Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 witam mam problem nie moge podpiac sie vagiem pod swój samochodzik wyskakuje hasło brak komunikacji . Moze ktos mi poradzi pod jakie piny podpiac sie w ecu zeby sprawdzic ustawienia silnika i pokasowc błedy
danu44 Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 witam mam problem nie moge podpiac sie vagiem pod swój samochodzik wyskakuje hasło brak komunikacji . Moze ktos mi poradzi pod jakie piny podpiac sie w ecu zeby sprawdzic ustawienia silnika i pokasowc błedy Hm... to rzeczywiscie problem. A moze napisz wczesniej co masz za VAG jaki interfejs i jaki Windows... http://a4-klub.pl/diagnostyka-vag-32/diagostyka-vag-da-rady-248619/
lukjar7 Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 www.chiptuners.org - Information
danu44 Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 www.chiptuners.org - Information I co z tego ma byc wiadome...?
spanky Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 Masz podane piny gdzie jest komunikacja . Teraz kolega bedzie wiedzial gdzie sie wpiac bezposrednio do ECU
lukjar7 Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 Masz podane piny gdzie jest komunikacja . Teraz kolega bedzie wiedzial gdzie sie wpiac bezposrednio do ECU Spanky a moze oni bez logowania nie widza obrazka ?
9kinga Opublikowano 20 Października 2012 Autor Opublikowano 20 Października 2012 witam przepraszam ze tak pozno a vag to 4.9 a i próbowałem vcds1,1 i tez nie idzie interfejs od viakena kkl a windows to vista .pare innych audików obsłuzył bez wiekszych problemów a stronka nie chodzi chyba ze jak kolega stwierdził wczesniej trzeba sie logowac przepraszam ze
Rekomendowane odpowiedzi