bakrzych Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 Witam, dzisiaj po raz pierwszy mnie auto zawiodlo, pojechałem do sklepu i wróciłem na holu Problem wyglada typowo na elektryczny, jakby wyladowany akumulator tylko, ze kontrolka na akumulatorze świeci sie na zielono (mam future). Przekrecam kluczyki i slychac tylko cykniecie i kontrolki gasną, samochód nie odpala. Przeczyściłem klemy i tez nic nie pomogło. Może ktoś spotkał się z takim problemem, proszę o wskazòwki. Pozdr! ---------- Post dopisany 20-10-2012 at 11:23 ---------- Poprzedni post napisany 19-10-2012 at 17:40 ---------- Problem rozwiązany. Jeb. centra futura wysiadła po niespełna 4 latach. Oczywiscie "magiczne oczko" dalej swieci na zielono potwierdza sie opinia, że centra gowno warta
Biszczan Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 Kilka dni temu spotkało mnie to samo. Aku był już stary; wymieniłem na nowy i jest git
bakrzych Opublikowano 21 Października 2012 Autor Opublikowano 21 Października 2012 Tylko mojemu w listopadzie mija 4 lata, to chyba nie taki stary
predki74 Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Ja mam oryginalny od początku jak na razie kreci
Rekomendowane odpowiedzi