Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie szuka ktoś luster alu z s4 w full opcji 14 pin??

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
nie szuka ktoś luster alu z s4 w full opcji 14 pin??

Jednak nie będzie pamięci foteli :whistling:

Opublikowano

już jest :decayed::kox:

Opublikowano
czytaliście co jeden z forumowiczów napisał u Marcina w wątku n/t sprzedaży auta? uśmiać się można :grin::grin::grin: poniżej treść:
Czesc!

Jestem na etapie kupna wlasnie B7 - dorzuce swoje 3 grosze - powiem Ci jak wyglada sytuacja ze strony kupujacego.

Generalnie B7 to stara konstrukcja (lift B6 mozna powiedziec, mechanicznie identyczne, technologia z 2000-2001 roku)

Nie jestem zainteresowany Twoim samochodem z wypadkowej kilku powodow - masz pomalowane cale auto w dosyc specyficzny, rzucajacy sie w oczy sposob (nie wiem w jakiej technologii, czy nie bedzie z tym pozniej problemow) - nie obraz sie ale przypomina to BMW 20-30 letnie ''M3, M power itp'' ktore stoja w weekend z rejestracjami z okolicznych wiosek na parkingu pobliskiego hipermarketu (tyle ze ich wartosc to 3-5 tys PLN, Twoje wyceniasz na 50 tys PLN); wymieniales silnik (to samo, nigdy nie bede pewny tak jak w aucie fabrycznie nieruszanym czy jadac akurat 200km/h po autostradzie nic sie nie stanie - no chyba ze byl wymieniany w ASO gdzies na gwarancji to wtedy cofam zdanie, chociaz po przebiegu 200+ tys km - watpie). No i poza tym ''wycinane DPF'' itp swiadcza o wlascicielu auta jako malym majsterkowiczu ktory wszystko rozkrecal, ''ulepszal'' itp itd - czyli nie ma polowy srub, wszystko bedzie zle spasowane, skrzypiace itp. - nie mowie ze tak wyglada Twoje auto, to sa moje pierwsze mysli jak widze takie ogloszenie. I niestety to wszystko sprawia ze na pewno nie pojade auta obejrzec zeby sie byc moze pozytywnie zaskoczyc i je kupic - takie ogloszenie odpada od razu.

Ostatnie co to oczywiscie cena - tak jak wspomnialem B7 technologicznie to 2000 rok, Twoje ma juz 8 lat, przy takim roczniku, przebiegu, modach itp - to czy to jest 2.0 TDI czy 3.0 TDI nie ma juz praktycznie znaczenia - 50 tys PLN nikt nie zaplaci (nie licze Twojego dobrego znajomego czy rodziny badz wielkiego milosnika modzenia Audi - jakis maly promil szukajacych auta). Powiem Ci tak - za 45 tys PLN mysle ze go nikt nie kupi. Wystawisz za 40 tys PLN to kupca znajdziesz po kilku tygodniach prawdopodobnie.

Na allegro masz B7 z 2007 roku z silnikami 2.0 TDI 170KM z polskich salonow, z przebiegiem oryginalnym 100 tys km, fakturami itp z cala historia serwisowa z ASO - w cenie 45 tys PLN. A pewnie jeszcze i do sporej negocjacji. I to nie sa golasy, naped quattro, wersje S-line itp itd. Za rok-poltora prawdopodobnie wchodzi juz na rynek generacja B9, a wtedy ceny B8 poleca bardzo szybko w dol i za 50 tys bedzie mozna kupic samochod ktory jest faktycznie nowa generacja a nie lekkim liftem. Twoje auto to pomalu muzealny zabytek, 50 tys to smieszna cena imho.

Reasumujac - auto jakie masz, jezeli uwazasz ze te okolo 40 tys jest niewarte sprzedazy - pozostanie Ci je uzywac bardzo dlugo, ale z tym trzeba sie bylo liczyc juz podczas kupowania go.

Pozdrawiam

ps. nie mam nic zlego na mysli, zycze Ci sprzedazy samochodu w satysfakcjonujacej Cie cenie, probuje Ci tylko wyjasnic myslenie potencjalnego kupca.

Co to za debil? :doh:

Pisal mu juz ktos ze ma pojecie jak ksiadz o ruchaniu????

Opublikowano

To akurat może nie być dobre porównanie... :grin: :grin:

Opublikowano

To akurat może nie być dobre porównanie... :grin: :grin:

Też tak myślę :polew: pakiet światełko już dziarga :kox:

Więcej tutaj http://a4-klub.pl/audi-a4-b7-75/b7-blb-lakier-czarna-perla-bixy-ledya6c6-f-and-k-177934/index10.html#top

Opublikowano

Pany, do b7 2.0tdi BLB od czego najlepiej szukac wydechu na 2kominy. 2.7 3.0 2.0(170km) najlepiej Plug@Play ale delikatne sztukowanie spawanie ciecie jest do przyjecia

Opublikowano

2.0TDI 170KM :wink4: P&P

Opublikowano

ciezko trafic w dobrej cene co jeszcze wchodzi w gre? czesto widze 2.5 tdi b6

Opublikowano

1.8T chyba też będzie OK. :mysli:

Opublikowano

Ja mam od 1,8T i pasi p&p

Opublikowano
52512310151370389478638.jpg
Opublikowano

daniel_sen4

PW

Opublikowano

Dzięki,że napisałeś bo przez przypadek go wykasowałem :wink:

---------- Post dopisany at 20:09 ---------- Poprzedni post napisany at 18:17 ----------

Pany, do b7 2.0tdi BLB od czego najlepiej szukac wydechu na 2kominy. 2.7 3.0 2.0(170km) najlepiej Plug@Play ale delikatne sztukowanie spawanie ciecie jest do przyjecia

To pasuje plug&play :wink:

ORYGINALNY PODWÓJNY WYDECH TŁUMIK AUDI A4 B6 1.8 T (2847882278) - motoAllegro

Opublikowano

No tak mi się właśnie wydawało, że od 1.8T będzie git. :wink: Daniel skrzynke masz chyba pełną. :whistling:

Opublikowano

Dawaj fote :kox::naughty:

Opublikowano

Zaraz porobie i wkleję :decayed:

Hamer orientujesz się jaka jest cena podświetlanych klamek w ASO :eusathink:

Opublikowano
  • Autor

Tylko w TDI ten środkowy tłumik jest zbędny :whistling:

Witam Was :hi: skrzynka wyczyszczona :decayed:

Dotarły do mnie magnesy super wyglądają.

Kto Cię cytować uczył :decayed:

---------- Post dopisany at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ----------

Zaraz porobie i wkleję :decayed:

Hamer orientujesz się jaka jest cena podświetlanych klamek w ASO :eusathink:

Ty byś wszystko w ASO kupił, a później piszesz że za zimno żeby do ASO jechać :grin: Nie wiem, nie stać mnie ale mam :decayed:

---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 21:09 ----------

http://img822.imageshack.us/img822/2343/20121208476.jpg

http://img10.imageshack.us/img10/1728/20121208478.jpg

Malowali mi zderzak jakieś dwa lata temu i dopiero niedawno zauważyłem jadąc za zona ze lata to jak żyd po pustym polu:kwasny:

Wygląda jak by coś tam brakowało:eusathink:

To pewnie go źle skręcili :doh: tych chwytów w etce nie widzę, jak nie zapomnę to popatrzę pod autem na nr. części.

Mocowanie: 8E0 807 329 x2

Zaślepka: N 910 754 01 x2

Blachowkret: N 907 750 01 x4