qub1989 Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Witam, przedstawiam moją A4 1.9TDI 131km 2002r Autko kupione od dobrego znajomego.Doinwestowane i utrzymane w nienagannym stanie . Audiczka przyjechala z Niemiec w 2010r i w PL zrobila niecale 8 tys km przebieg: 188964 km (udokumentowany) Wyposażenie: - Elektryczne szyby 4szt. - Elektryczne lusterka - Manualna 6 biegowa skrzynia - Wspomaganie kierownicy - Centralny zamek z pilota - ABS, ESP - Regulacja kierownicy w 2 płaszczyznach - Klimatyzacja automatyczna dwustrefowa - Radio z CD Alpine - Komputer pokładowy - Immobiliser - Poduszka powietrzna 6szt. - Trójramienna Skórzana kierownica ITD ITP planowane zmiany: - ściema szyb <priorytet> - dokładki w kolor -18 na lato ( ale to plan na przyszle wakacje) GALERIA <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> <br /><br />
jedrekx Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 kolego tylko do tych planowanych 18tek będziesz musiał obniżyć zawias bo będzie allroad
laki83 Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 z takim fajnym wnetrzem chcesz szyby ściemniać?po co?zostaw jak jest
miedzikos Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Dobra baza do dalszych modów, co do koła to tak jak Jedrek pisze - gleba musi być Powodzenia
devey Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Kurcze, czy tylko u mnie otwierają się miniaturki zdjęć? W każdym razie - niech Ci służy jak najlepiej :-) Powodzenia :-)
Janekx Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 u mnie się normalnie otwierają fajne wnętrze, daj więcej fotek. Niech służy
qub1989 Opublikowano 22 Października 2012 Autor Opublikowano 22 Października 2012 Więcej fotek dodam na dniach jak ogarne swoj aparat bo posialem gdzies kabelek usb .
Rekomendowane odpowiedzi