Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[a4b6avant]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z tylnymi głośnikami w drzwiach. Nie grają i z tego co zauważyłem to nie ma kabli w kostce iso do radia może ktoś wie gdzie mogą być i jeszcze jedno antena ni ściąga sygnału w ogóle!

Opublikowano

Jakie radio?

Pewnie nie oryginalne. Sprawdź w prawym boczku bagażnika czy masz tam sub. Jak jest to tył jest aktywny i przy nie ori radiu potrzebujesz adapter aktywnego tyłu.

Może być taki https://car-tronic.pl/adapter-do-systemu-audio-audi-seat-vw-skoda-1998-p1990.html ale są też inne.

Opublikowano

Jak masz nie oryginalne radio to tak.

Opublikowano

Dzięki bede szukał adaptera!!!!!!

---------- Post dopisany at 14:35 ---------- Poprzedni post napisany at 13:40 ----------

a możecie mi powiedzieć dlaczego antena nie ściąga sygnału??

Opublikowano

Drugi skutek uboczny nie oryginalnego radia. Kup separator antenowy, zasilanie jego podepnij pod wyjście na antenę z radia i bezie działać. O ile dobry jest wzmacniacz antenowy, ale tego i tak nie sprawdzisz bez separatora.

Opublikowano

No to dzieki jak to wszystko uruchomie to to dam znać.

---------- Post dopisany 05-11-2012 at 10:30 ---------- Poprzedni post napisany 22-10-2012 at 15:55 ----------

Wszystko gra jak trzeba! Tylko okazało się że tylne małe głośniczki chyrlą jak diabli to znaczy że są spalone czy jakiś inny powód?:kwasny: Dajcie znać!

Opublikowano

Mogą mieć uszkodzone membrany, cewki lub uwalony jest wzmacniacz. Wyjmij głośnik i podepnij po pod przód zobaczysz jak będzie chodził.