Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pytanie o żarówki wewnątrz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej, a ja dzisiaj zamówiłem te:

Żarówka Led Boczna 3xSMD W5W T10 CAN-BUS Kolor:Biały www.sklepledowy.pl

do podświetlania przestrzeni nóg w drzwiach, wyglądają solidnie z opisu, i mają 3 diody, jak dotrą i zamontuję to cyknę fotkę...

:hi:

Obiecana fotka,

20121029182858.th.jpg

ciężko uchwycić efekt aparatem w ciemnościach, ale moim zdaniem te ledy naprawdę ładnie świecą, około 30-40% dają mocniejsze światło niż zwykła żarówka, jak z żywotnością to czas pokaże, więc na tą chwilę polecam :wink:

:hi:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

a ja polecam ledy od użytkownika tomnik z forum passata. wyciągasz stare wkładasz nowe. świeca super, wieczorem wrzucę foto

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Zamawiałem u Tomnika, Polecam!

jego moduły do passata..

021a066476a7bda3gen.jpg

2b2127c36920c6aegen.jpg

Opublikowano
Zamawiałem u Tomnika, Polecam!

jakie ceny?

Opublikowano

pajda dobrze mówi do środka to bez canbusa a lepszej jakości żeby fajne światło dawały, a co do tablicy to tańsza wersja jest taka że kupujesz dwie rurki ledowe i do tego rezystor za 20 zł i gotowe ja tak miałem w b6 i super świeciło i koszt podświetlenia tablicy 30 zł:wink:

Opublikowano
pajda dobrze mówi do środka to bez canbusa a lepszej jakości żeby fajne światło dawały, a co do tablicy to tańsza wersja jest taka że kupujesz dwie rurki ledowe i do tego rezystor za 20 zł i gotowe ja tak miałem w b6 i super świeciło i koszt podświetlenia tablicy 30 zł:wink:

po co takie kombinacje lepiej dać Oryginalna nowa lampka LED AUDI A3 A4 B6 A6 A8 Q7 (2807843282) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i masz problem z głowy bez rezystorów :wink:

Opublikowano

można i tak tylko że w mojej wersji wyjdzie 30-40zł a w twojej 100zł zależy kto ile ma kasiorki:wink:

Opublikowano
można i tak tylko że w mojej wersji wyjdzie 30-40zł a w twojej 100zł zależy kto ile ma kasiorki:wink:

ale bez kombinacji i komplikacji :decayed: no i ory :wink:

Opublikowano

nie wiem jak w b6 ale w b7 jakieś sprawdzałem i tak mi błąd wyskakiwał i też miały can busa:facepalm:

Opublikowano
nie wiem jak w b6 ale w b7 jakieś sprawdzałem i tak mi błąd wyskakiwał i też miały can busa:facepalm:

W b7 bez rezystora nie da rady - komp będzie darł mordę :wink: jest cały wątek na ten temat:wink:

Opublikowano

to jakaś ściema bo nie powinno być problemu przy działającej żarówce z can busem

Opublikowano

to jakaś ściema bo nie powinno być problemu przy działającej żarówce z can busem

miała być z canbusem ale może jakaś wadliwa nie wiem czekam teraz na lampy tylne i wtedy będe zakładał zwykłe rurki i rezystor.

Opublikowano

Michał do środka nie trzeba can busa, ale w lampkach w suficie mam zwykłe smd i one nie zapalają się jak siedzisz w środku a zapłon jest wyłączony,po włączeniu zapłonu,otwarciu drzwi,i włączeniu alarmu jest już wszystko ok

do b6 wystarczą do oświelenia tablicy ledy z can busem i błędów nie ma nie trzeba rezystora

---------- Post dopisany at 16:19 ---------- Poprzedni post napisany at 16:05 ----------

w tablicy miałem takie ale szybko padły (2 miesiące), ale nawet jak sie spaliła błędu nie było ŻARÓWKA LED C5W C10W 42mm 3xSMD CAN BUS RADIATOR (2810143120) - motoAllegro

teraz od 8 miesięcy mam takie i jest ok Rurki LED CAN BUS C5W C10W 36mm 3xSMD AUDI BMW VW (2768391403) - motoAllegro

Opublikowano
  • Autor

po co takie kombinacje lepiej dać Oryginalna nowa lampka LED AUDI A3 A4 B6 A6 A8 Q7 (2807843282) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i masz problem z głowy bez rezystorów :wink:

Identyczne mam u siebie w B6, nawet od tego samego sprzedającego.

Co do podłączenia wszystko ok,jedynie co to w prawej trzeba było zmienić + z - bo nie chciała świecić :) Na poprzedniej stronie zamieściłem foto jak to wygląda po podłączeniu :)

Opublikowano

Michał do środka nie trzeba can busa, ale w lampkach w suficie mam zwykłe smd i one nie zapalają się jak siedzisz w środku a zapłon jest wyłączony,po włączeniu zapłonu,otwarciu drzwi,i włączeniu alarmu jest już wszystko ok

do b6 wystarczą do oświelenia tablicy ledy z can busem i błędów nie ma nie trzeba rezystora

---------- Post dopisany at 16:19 ---------- Poprzedni post napisany at 16:05 ----------

w tablicy miałem takie ale szybko padły (2 miesiące), ale nawet jak sie spaliła błędu nie było ŻARÓWKA LED C5W C10W 42mm 3xSMD CAN BUS RADIATOR (2810143120) - motoAllegro

teraz od 8 miesięcy mam takie i jest ok Rurki LED CAN BUS C5W C10W 36mm 3xSMD AUDI BMW VW (2768391403) - motoAllegro

powiem ci że w środku mam

Żarówka 6 LED 31, 36, 39, 42mm C5W C10W SMD dioda (2644249851) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Żarówka LED BA9S 5 SMD T4W 5SMD Żarówki postojówki (2644249875) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i wszystko chodzi jak należy :decayed:, zostało mi jeszcze zrobić drzwi oraz nogi i pakiet LED będzie gotowy w 100%

Opublikowano

powiem ci że w środku mam

Żarówka 6 LED 31, 36, 39, 42mm C5W C10W SMD dioda (2644249851) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Żarówka LED BA9S 5 SMD T4W 5SMD Żarówki postojówki (2644249875) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i wszystko chodzi jak należy :decayed:, zostało mi jeszcze zrobić drzwi oraz nogi i pakiet LED będzie gotowy w 100%

teraz dokupiłem do środka takie ŻARÓWKA LED W5W 4LED SMD5050 boczna (2808653820) - motoAllegro może w poniedziałek przyjdą to się okaże ile warte będą