poziek Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Poziu Skapol też jedzie na 100% wiem wiem info mam na bieżąco... mój się od wczoraj stroi więc jest szansa, że podbiję :th:
Kaśka Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Poziu Skapol też jedzie na 100% wiem wiem info mam na bieżąco... mój się od wczoraj stroi więc jest szansa, że podbiję :th: Powodzenia, bo znowu mi sie nie uda dotrzeć. :th:
letallec Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Ja jadę na 99%. W tym tygodniu będę wiedzial czy sam, czy z kimś...
Voucher Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 No ja sie wybieram z kumplem jego Civicem Turbo jaki ten Civic... hatchback czy coupe ? zielony hatchback EJ9
poziek Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 No ja sie wybieram z kumplem jego Civicem Turbo jaki ten Civic... hatchback czy coupe ? zielony hatchback EJ9 przez te plastikowe szlifierki niektórzy nie mogą spać po nocach
misiek_555 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2008 Pamiętajcie prosze o tym żeby sie zapisac na maila [email protected] podając imię i nazwisko kierowcy, numery rejestracyjne auta oraz czy Turbo benzyna, Wolnossak czy Dieselek Zapisy są do 2 lipca na przelewy czekamy max do 3 (termin juz niestety nie przekraczalny). -------------------------------------------------------------------------------- Wspólny wyjazd dla ludzi z Wawy Godzina 7.15 zbiórka odjazd godzina 7.30 miejsce : Parking TESCO Połczyńska 121-125 (jak najblizej ulicy) link: http://tesco.pl/sklepy-tesco/sklepy/warszawa-polczynska/warszawa-polczynska.html#
poziek Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Jak tylko odbiorę auto i się przejadę to będę wiedział czy jechać
Fipomat Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 witam jestem nowy ...a jest możliwość wejścia pieszych czy tylko furką można się tam dostać? żeby pooglądać furki i za ile jak coś
misiek_555 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2008 Czesc, wjechac można tylko samochodem. Koszt wjazdu to 55plnów. Samochód musi zostać zgłoszony (dane jak nr. rej. marka model) + dane kierowcy na maila [email protected]. Opłata musi być uregulowana do 3 lipca.
poziek Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 Przelewik poproszę :> a własnie wychodzi... powiedz jak będzie potraktowane auto bez boczków i foteli ?
misiek_555 Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Opublikowano 2 Lipca 2008 Przelewik poproszę :> a własnie wychodzi... powiedz jak będzie potraktowane auto bez boczków i foteli ? Spoko mozesz pzyjechać bez fotlei i boczków Nie ma restrykcji
poziek Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 Przelewik poproszę :> a własnie wychodzi... powiedz jak będzie potraktowane auto bez boczków i foteli ? Spoko mozesz pzyjechać bez fotlei i boczków Nie ma restrykcji Call me Naked Blacha [br]Dopisany: 02 Lipiec 2008, 14:15 _________________________________________________i zamówcie temperaturę 20 stopni
misiek_555 Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Opublikowano 3 Lipca 2008 Naked Blacha pogoda zamówiona ale nie mieliśmy podpisu prezydenta wieć nie wiem czy rozpatrzą Przy wieździe na lotnisko dostaniecie karty do głosowania na najładniejsze auto w SR. W konkursie bierze udział 9 samochodów i będą one posiadały dodatkową naklejkę z numerem startowym na przedniej szybie (prawy górny róg). Głosy będa zbierane do godziny 15:00 przy stoliku z pucharami (urna, znaczy siakieś pudełko )
poziek Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 http://pogoda.gazeta.pl/pogoda/0,0.html#10-48_1000010 Nie będzie tak źle. Idę odstawić auto na myjnię Ciekawe czy moje sprzegło wytrzyma start :gwizdanie: Chce desz!!!!!!! Brynia twoje starty wytrzymaja wszystkie podzespoły...tylko czynnik ludzki na fotelu pasażera nie wytrzymuje :gwizdanie:
Voucher Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Pare fotek :>: Hostessy : No i klasa wolnossący diesel : Fotek nie mam duzo, wiecej filmików tylko musze je poprzerabiac bo troche ważą. Niestety przejazdów Audi nie mam . Nie było Was tam wiele... btw Kierowniczka w RS4 miała niezłe RT (dwa razy z rzędu 0.02)
poziek Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Kierowniczka w RS4 miała niezłe RT (dwa razy z rzędu 0.02) hrrrmmm... a mój 0.01 ?? :gwizdanie:
poziek Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Kierowniczka w RS4 miała niezłe RT (dwa razy z rzędu 0.02) hrrrmmm... a mój 0.01 ?? :gwizdanie: Po której próbie, kochanie? :bla:
lukaszr Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Po której próbie, kochanie? Nie ważne po której, ważne, że trafił ... wariatko
Rekomendowane odpowiedzi