Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Jakie boczne kierunki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze bo głośno :polew: A co do lamp to powiem Ci że LEDy jakie są robione do B5 nie podchodzą mi, takie kombinowane. Jakby były takie jak są robione do B6 to by była już inna bajka :kox:

Opublikowano

Tak, wiocha :sick3: Nawet tego nie zakładaj. Jak chcesz ładne to bierz takie:

http://www.moto.allegro.pl/item498149452_lampy_tylne_swiatla_audi_a4_od_depo_okazja.html

Dobrze mowi.. :good:

Tylko leda nie ma :decayed:

Jak kolor granat ..to ja bym zrobił normalne czerwone ledy na tył ..te " ala polift " ..i kieruneczki białe :wink4:

Opublikowano

Dobrze bo głośno :polew: A co do lamp to powiem Ci że LEDy jakie są robione do B5 nie podchodzą mi, takie kombinowane. Jakby były takie jak są robione do B6 to by była już inna bajka :kox:

sedan ma jeszcze jakis wybor jesli chodzi o LEDa z tylu. widzialem kiedys gustowne ledy w sedanie bez zadnych udziwnien. do avanta nie ma nic ciekawego z kolei.

Opublikowano

Tylko leda nie ma :decayed:

Jak kolor granat ..to ja bym zrobił normalne czerwone ledy na tył ..te " ala polift " ..i kieruneczki białe :wink4:

Tylko ze kolega ma grafit, a nie granat. Dlatego mu doradziłem dymione lampki z tyłu :tongue4:

Opublikowano

sedan ma jeszcze jakis wybor jesli chodzi o LEDa z tylu. widzialem kiedys gustowne ledy w sedanie bez zadnych udziwnien. do avanta nie ma nic ciekawego z kolei.

Dokładnie tak jak mówisz! A mi i tak ori najlepiej pasuje a najbardziej z polifta b5 :good:
Opublikowano
Dokładnie tak jak mówisz! A mi i tak ori najlepiej pasuje a najbardziej z polifta b5

a mi sprzedlifta. sa lekko dymione oryginalnie (widac to szczegolnie na wstecznych). nowe juz sie za bardzo "swieca"

Opublikowano

Ja też się muszę przyznać że mi też się przedliftowe podobają :tongue4: Jedynie ten pomarańcz mi nie pasuje w tych lampkach.

Opublikowano

mowisz o sedanie bo w avancie swiatla zarowno przed jak i po lifcie sa czerwone. roznica to lekko dymione przed liftem i świecąco-blyszcząco czerwone po lifcie (II-gim)

Opublikowano

O sedanie, bo głównie o nim była mowa. musti ma grafitowego sedana i chciał żeby mu doradzić boczne kierunki, a potem zapytał jeszcze o lampy tylne :wink4: Więc była dyskusja o lampkach do jego sedana :tongue4:

Opublikowano

Jak chcesz ciemnie lans to ujda.. Ale i tak najladniejsze sa po 2 lifcie.. :good::kox:

Opublikowano

Bo są robione na wzór poliftowych :tongue4:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A ja wrócę do tematu przewodniego.

Kupiłem boczne kierunki do granatowego sedana.

Biały klosz i biały korpus - i nie jestem w 100% zadowolony (może się przyzwyczaję) - chodzi o to, że są zbyt białe - przynajmniej moją uwagę bardzo przykuwają.

Może dlatego, że auto brudne, a kierunki nowe i czyste, ale jakoś tak za biało.

Pomyślałem, że podmienię korpusy na te ze starych kierunków, bo ori korpusy są takie szarawo-srebrne (klosze są wklejone, ale da radę je odczepić). Ktoś ma podobne wrażenia?

Opublikowano

2 to parujacy badziew.. :)

Opublikowano

A ja wrócę do tematu przewodniego.

Kupiłem boczne kierunki do granatowego sedana.

Biały klosz i biały korpus - i nie jestem w 100% zadowolony (może się przyzwyczaję) - chodzi o to, że są zbyt białe - przynajmniej moją uwagę bardzo przykuwają.

Może dlatego, że auto brudne, a kierunki nowe i czyste, ale jakoś tak za biało.

Pomyślałem, że podmienię korpusy na te ze starych kierunków, bo ori korpusy są takie szarawo-srebrne (klosze są wklejone, ale da radę je odczepić). Ktoś ma podobne wrażenia?

Też mam granat i białe kierunki. Faktycznie rzucają się w oczy, przynajmniej tak mi się wydawało na początku. Ostatnio przeglądałem stare zdjęcia samochodu, jeszcze z pomarańczowymi i tamte się dopiero rzucają w oczy.

Opublikowano

No właśnie tak myślałem - że kwestia "obycia się" z nowymi kierunkami.

Dymionych chyba nie chcę - nie podobają mi się nawet na nowych skodach. Zresztą to bez sensu mieć tylko boczne kierunki dymione, a resztę lamp normalnych.

Zresztą z tego co widzę - to dymione mają tylko czarne korpusy, a szkła przezroczyste.

Spróbuję podmienić korpusy i zobaczę jak wyglądają szare kierunki, bo nie chcę żeby mi się vw golf zrobił...