Sławek_M Opublikowano 23 Listopada 2006 Opublikowano 23 Listopada 2006 Panowie. Po zmianie jednostek z USA na EU ( dzięki pomocy jednego z kolegów z forum) jest mały problem z czytelnością daty i godziny na wyświetlaczu znajdującym się w tarczy obrotomierza. Brakuje lub jest za dużo kreseczek tworzących cyferki. Czy to można jakoś poprawić ? Wcześnie data w systemie USA wskazywana była poprawnie. :roll:.
Pikuś Opublikowano 23 Listopada 2006 Opublikowano 23 Listopada 2006 Sławek_M, a zalacz spowrotem na USA i zobacz, czy wroci do normy. Widzialem takie cos w A8 i bylo tak na zegarku i na przebiegu. Albo jakies zimne luty albo cos szwankuje wyswietlacz moim skromnym zdaniem.
Sławek_M Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Opublikowano 27 Listopada 2006 Po zmianie z powrotem na USA data i godzina wróciły do normy.Może jest to sprawa związana z szyfrowaniniem kodu zegarów. Zmieniłem tylko jedną środkową cyfrę kodu ( na 1 -EU) wydaje misię że powinienem jeszcze jakąś zmienić. Wcześniej miałem kod 2244 - dla USA .Zmieniłem na 2144 - dla EU Szpece od kodowania: czy taka zmiana wystarczy?
Rekomendowane odpowiedzi