Matysss Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Opublikowano 4 Listopada 2012 nie podobają mi się naprwde są szpetne...
sokal Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 siadło sprzęgło .... to przez te progi
Matysss Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Opublikowano 13 Listopada 2012 1.8 125km czekam na odbiór auta..
szeryf Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Witam mam mały problem ponieważ mam zamontowane w mojej audi nakładki progowe które są szpetne a do tego są przymocowane klejem do szyb i na piance nie wiem kto to zamontował... i teraz moje pytanie jak je ściągnąć najlepszym sposobem by nic nie uszkodzić tzn te lamitowe nakladki na progi mogę się połamac bo one i tak do kosza pójdą tutaj fotka tych wstretnych progów które psują wygląd auta ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Jedyny sposób na ściągnięcie to siła Progi się połamią, ale i tak zostaną ślady po kleju do szyb. Może uda Ci się potem jakoś go zdrapać/zmyć, ale wątpię. Najwyżej założysz coś innego albo pomalujesz progi
Rekomendowane odpowiedzi