czołg90 Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 ogólnie szukam MAM 18 - >AUTOFELGI ale koniecznie z czarnym a nie szarym środkiem - coś w ten deseń : 1058 MB FELGI 18'' 5x112 AUDI A4 A5 A6 A8 S-LINE (2742069417) - motoAllegro i szukam i szukam i w zwiazku z tym moje pyt : czy kupował ktos tu z forum polerowana felge (np na allegro czy z jakiegos internetowego sklepu) , i jak polerka( nie oszukujmy sie , oryginał to to napewno nie bd ) zachowywała sie po umyciu chemia itp środkami????
ciasnyWiesiek Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 po zdjeciu widac biale plamy, ogolnie gole aluminium koroduje, utlenia sie i trzeba raz na jakis czas przepolerowac (choc wiadomo syzyfowa prace juz ktos wykonal i teraz tylka pasta polerska przjedziesz) lakier bezbarwny nie ma sie do czego przykleic, podobno po polerce aluminium warto zastosowac anadowanie(da sie uzyskać odcienie złotego i naturalny alu)
tomcioo18 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 zgadza się anadowanie daje duży efekt, ale jest z tym troche pracy
czołg90 Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Opublikowano 4 Listopada 2012 Z polerowaniem nie ma problemu poprostu chciałem zasięgnąć opini bo ogolnie felga mi sie podoba i najprawdopodobniej szarpne sie na nie...myślalem tez o najpopularniejszych felach od rs4 : <br /><br /> ale na srebrnym aucie jak dla mnie sie nie widzą:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi