Raffaello_78 Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 witam, nie znalazłem przez szukaj dlatego pytam mówi się że grill S4 nie pasuje do zwykłego zderzaka ale nigdzie nie znalazłem czy się różni??? wielkością? kształtem? czy da się w ogóle go dopasować czy zupełnie nie może ktoś wpasował go jednak w zwykły zderzak będę wdzięczny za podpowiedź pozdrawiam
zradek1 Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 S4 ma większy grill , nie pasuje wymiarowo. Możesz sobie poczytać [Audi A4 B7] RODZAJE GRILLOW W MODELACH B7
Mitshi Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Jeżeli zmienisz zderzak na s-line cały to grill podejdzie.
Raffaello_78 Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Opublikowano 6 Listopada 2012 o to mi chodziło dzięki ---------- Post dopisany 06-11-2012 at 23:43 ---------- Poprzedni post napisany 04-11-2012 at 22:42 ---------- znalazłem zderzak z grillem s-line ale brakuje w nim zaślepek od spryskiwaczy, samych spryskiwaczy, jednej kratki tej na dole przy halogenie i ramki tablicy i teraz pytanie czy te elementy będą pasowały od zwykłego zderzaka ??? spryskiwacze i te zaślepki wygląda na to że tak ale reszta ?!? w tym linku powyżej jest dyskusja na ten temat ale do końca nie wiadomo teoria jest taką że kratki nie pasują od zwykłego i ramka tablicy również może ktoś to już przerabiał i jest pewien jak to jest ??
Mitshi Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 To raczej nie są drogie rzeczy, więc jak nie będą pasować, to spokojnie kupisz w ASO.
jedrekx Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 kratki nie pasują. spryskiwacze i zaślepki chyba też nie..
czaki22 Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 kratki inne, spryskiwacze inne, zaslepki inne, kierownica powietrza inna
szeryf Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 kratki inne, spryskiwacze inne, zaslepki inne, kierownica powietrza inna wniosek jest jeden, najlepiej kupić kompletny wiecie może czy występowały zderzaki s-line pod czujniki z przodu? podejrzewam że tak, ale na allegro jeszcze nie spotkałem :/ a jakbym miał zmieniać, to wolałbym czujniki zostawić
Raffaello_78 Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Opublikowano 14 Listopada 2012 nie udało mi się znaleźć w dobrej cenie kompletnego, jedzie właśnie do mnie zderzak goły, wszystko się wyjasni co pasuje a co nie na żywo zdam relacje może sie komuś przyda
Tomeks Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 kratki inne, spryskiwacze inne, zaslepki inne, kierownica powietrza inna zaślepki pasują
krzysieksc83 Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 kratki nie spasują ale wszystko znajdziesz na alledrogo nie ma za dużo tych zderzaków s-lina w full opcji a jak już się pokaże to kosztuje niestety:kwasny:
Rekomendowane odpowiedzi