Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] AUSTRIA - POLSKA

Kto wygra ?  

1. 1. Kto wygra ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakby z dziecmi grali, rownie dobrze moglobyc 0:3 :kwasny

jesli nie 0:5

Boruc to fenomen. Jest dobrze... :th:

Opublikowano

Boruuuuuc golaaaa :cool1:

Opublikowano

Piję pół dnia i chciałbym się upenić czy prowadzimy na prawdę czy już tak jestem naj_ebany :shocked:

Opublikowano

2 polowa.. :cool1:

Opublikowano

2 polowa.. :cool1:

Powiem Wam że z tego wszystkiego najlepsze jest picie !! :drunk: :drunk:

Opublikowano

Ryfa niech już wrócą do domu i nie robią wiochy

Opublikowano

Wit kurva! na prezydenta kurva!

jesteś geniuszem człowieku!!!!!!!!!! :polew:

Opublikowano

Piję pół dnia i chciałbym się upenić czy prowadzimy na prawdę czy już tak jestem naj_ebany :shocked:

nie jest zle hornet,wygrywamy pij spokojnie dalej-poinformujeny cie jak sie alkohol skonczy,ja tez pije ,wiec na zdrowie i nech wreszcie wygraja :beer1: :drinks:

Opublikowano

Smolarek za dużo ochlał się pepsi - jest cianisem jakich kuva mało !!!! nie strzelił !!!!

Opublikowano

Smolarek za dużo ochlał się pepsi - jest cianisem jakich kuva mało !!!! nie strzelił !!!!

:polew: :polew: :polew: :polew:

znowu tan nasz Boruc,ku....a,ale on gra

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:

znowu tan nasz Boruc,ku....a,ale on gra

Pewnie zaraz inny kraj będzie chciał mu dać obywatelstwo :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

hornet,a co pijesz?

[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2008, 21:58 _________________________________________________z tym krajem ,obstawiam ,ze bedzie premia dla niego w glasgow[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2008, 21:59 _________________________________________________no polskiego brazylijczyka nam rozwala.....

Opublikowano

hornet,a co pijesz?

Jack Daniel's na lodzie

Opublikowano

i nie jest ci zimno? pic na lodzie?...ja wle kolejnego grolscha :wink4:

Opublikowano

Smolarek to jak kurva mebel !!!! nie dość że chudy i nie ma sił to jeszcze niski f*ck

Opublikowano

fajnie masz ....lodowisko na chacie....[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2008, 22:05 _________________________________________________

Smolarek to jak kurva mebel !!!! nie dość że chudy i nie ma sił to jeszcze niski f*ck

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2008, 22:05 _________________________________________________akcja tak zap....la ,ze nie mam kiedy isc wyrzucic z siebie,to co wypilem wczesniej,chyba wezme nocnik od dziecka...
Opublikowano

ogólnie hu...nia straszna ....

Opublikowano

akcja tak zap....la ,ze nie mam kiedy isc wyrzucic z siebie,to co wypilem wczesniej,chyba wezme nocnik od dziecka...

Wal pod siebie :kox::polew:

Opublikowano

No jak żadko żeś przypierdolił z klasą, spadłem z taboreta :polew:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...