Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zderzak Grill S4 S LINE do A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ok dzieki bede rezał moze to jakos bedzie wygladalo tylko martwi mnie zeby nie bylo widac tych rur z tylu za bardzo;/

Ja dokupiłem taką aluminiową siatkę w czarnym kolorze, dociąłem zamocowałem i wyglądało kozacko:wink:

Opublikowano
ok dzieki bede rezał moze to jakos bedzie wygladalo tylko martwi mnie zeby nie bylo widac tych rur z tylu za bardzo;/

Ja dokupiłem taką aluminiową siatkę w czarnym kolorze, dociąłem zamocowałem i wyglądało kozacko:wink:

ok dzieki jak tak mowisz to bede rezac:)

Opublikowano

a w jakim kolorze byscie widzieli te kratki??? Mat?-Pod kolor auta?- Czy jak grill L1RR??

Opublikowano
a w jakim kolorze byscie widzieli te kratki??? Mat?-Pod kolor auta?- Czy jak grill L1RR??

Wydaje mi się, że czarny mat:wink:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

witam bardzo prosze o pomoc o tuż nie mogę znaleźć grilla s-line do b8 a właśnie przerabiam zwykła wersje na s-line przedni zderzak juz czeka na pomalowanie boczne listwy juz w drodze tylni zderzak tez juz prawie dotarł ale brakuje mi właśnie tego grila od s-line najbardziej pasował by mi szary (chodzi mi o gril chromowany z plastikami ktore ida poziomo w kolorze szarym i ramce pod rejstrację szarą ) bo jakos do czarnego nie moge sie przekonać i mam pytanie czy jak założę tylni zderzak od s-line on jest juz odrazu z dyfuzorem na jedno wyjscie to bede musiał zmieniac koncówki wydecho czy beda one sie dobrze komponowały ?prosze o doradzenie gdzie moge znajsc jak najszybciej gril od s-line

Opublikowano

kolego grill do zderzaka S-line jest TEN SAM co do zwykłego.

Opublikowano

ja wiem ze ten sam juz znalazlem taki gril za dobra cene :D tylko pytalem czy jak zmienie teraz zderzak tylni ktory ma inny dyfuzor z taka siateczka i ma jedno wejscie czy rury wydechowe nie beda za male do tego zderzaka ? znaczy sie koncówki wydechu

Opublikowano

zawsze możesz dołożyć fabryczne chromowane końcówki, które bardzo ładnie wyglądają. obecnie są w promocji za 236zł (mam nowy katalog akcesoriów)

Opublikowano

Ma ktoś zdjęcie z katalogu i cenę dokładek do zderzaka tył/przód do normalnych zderzaków (nie s-line)?

Komponuje się to z listwami bocznymi.

http://www.autoblog.com/photos/frankfurt-2009-2010-audi-a4-3-0-tdi/med/#photo-2290763

iPad Tapatalk HD

Opublikowano

Koledzy gril s-line różni się od serii kolorem

S-line to szary platinium 1RR

a seria to szary kamienny 1QP

Opublikowano

okk moge dolozyc ale wlasnie chce zapytac czy bedize to pasowac czy nie beda za maly te rury i gdzie moge ewentualnie takie koncowki dorwać bo w tym tygodniu bede zakladal zderzak z s line

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
zawsze możesz dołożyć fabryczne chromowane końcówki, które bardzo ładnie wyglądają. obecnie są w promocji za 236zł (mam nowy katalog akcesoriów)

a te koncówki chromowane to sa orginalne od s4 ? bo jam ma podwojnę koncowki na jedna strone i założyłem juz całe ospoilerowanie s4 i wlasnie troche dziwnie wygladaja saryjne koncowki masz moze jakies oznaczenie nr tych chromowanych

Opublikowano

jak masz komplet S4 to z tyłu powinieneś mieć 4 końcówki wydechów (dwie z jednej i dwie z drugiej strony). pokaż fotkę najlepiej :hi:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiesz czy ta cena jest nadal aktualna??:whistling: i ew. ich numer

Opublikowano

numeru nie pamiętam, miałem kiedyś takowe u siebie :decayed: cena raczej aktualna bo z obecnego katalogu akcesoriów :wink:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czy wie ktos jaki ma nr. ori grill S4 w szarym kolorze? Z gory dziekuje za odp.:wink:

Opublikowano

Nic nie wywalaj jest super a jak nie masz na błotnikach to kup sobie i przyklej

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

panowie mam pytanie. Lupilem audi a4 b8 i gril ma kolor szary (ciemno szary) a kratki na halogeny sa czarne. Czy to normalne? czy też jakas podmianka była? Jakiego koloru sa grille w audi a4 w serii i czy właśnie kratki halogenów sa w kolorze grila czy sa czarne

Opublikowano

to normalne. grill możesz mieć szary Platinum albo czarny połysk (mowa oczywiście o zwykłych grillach)