Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zderzak Grill S4 S LINE do A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ahaaaa, czyli zwykły pasek chromowy,, no to rzeczywiście wiejskim tuningiem już tu zajeżdza - ale fakt koleś ładnie to zrobił nie idzie się poznać.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak w temacie, czy kompletny zderzak S4 będzie pasować zamiast standardowego A4 B8? Czy też różnią się szerokością rozstawem mocowań itp.?

Dodatkowo czy ktoś się orientuje może czy maska różni się pomiędzy S4 a zwykłym A4?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie,

Otóż choruję na ten grill odkąd mam B8.

A jak waszym zdaniem prezentuje się Grill od S4 na żywo? poluję na niego na ulicy ale nigdy go na żywo nie widziałem. Podoba się wam osobiście ?

Koszta nie małe więc lepiej najpierw zapytać...

Dzięki za info.

Pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

Bardzo dobry wybór miód malina :kox:

Opublikowano

jak bym mial hajs to bym sie nie zastanawial,jeszcze w czarnym kolorze rewelacja:thumbup1:

7_A_800.jpg

<br /><br />

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zakładałem do zderzaka S-line i potwierdzam, że wszystko pasuje. Trzeba uważać przy zakupie, bo jest dużo podrób, które odbiegają jakością mocno od oryginału, a wołają sobie za nie tyle, co za oryginał. Średnio używany oryginał, to 850zł :wink:.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, wasza opinia będzie mile widziana gdyż mam dylemat finansowy:

Czy waszym zdaniem warto wyłożyć tysiaka na przedni zderzak od S4 pod standardowy grill ?

image.jpg

Średnio takie w dobrym stanie chodzą po 400 na allegro, do tego kratki pod halogeny 250zł , aluminiowa listwa pod grill 120 zł i malowanie 350 zł...

Czy lepiej tą kasę zainwestować np. w fajny zestaw kosmetyków SvissVaxa ?

Na radę żony nie mam co liczyć, bo mi doradzi aby tą kasę zainwestować na jakiś wspólny cel jak np. nowa torebka albo kolczyki... :facepalm: Więc proszę was o radę :wink:

PS. Interesują mnie jeszcze listwy progowe, na allegro można kupić za nie duże pieniądze wykonane z żywicy, brać czy chińska lipa ?

AUDI A4 B8 LISTWY PROGOWE S4 S-line TFB TUNING (3014384590) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

listwy odpuść. za 300zł masz 1 nową w ASO, a to uważam za niezłą cenę. zderzak przód S-line/S4 jest fajny, moim zdaniem ładniejszy niż zwykły. ale jeszcze tył by się przydał i wydeszek na 2 strony :whistling:

Opublikowano

dokładnie listwy bym sobie odpuścił.. ale te zderzaki.. hmhm :jerk:

Opublikowano

Listwy napewno będą ale nie z Allegro :) Faktycznie w ASO są w podobnej cenie... z rabatem wyjdzie nie wiele więcej niż od Chińczyków....

Co do zderzaka to dylemat wciąż aktualny, zwłaszcza ze mój zderzak jest w stanie idealnym i look także mi się podoba , co prawda w S-Line efekt wizualny jest moim zdaniem tak na 30% lepszy od oryginału więc jeszcze się zastanawiam...:eusathink:

Napewno jeśli zderzak zostanie to będę montował chromowane ringi od A5 na przeciwmgielne oraz zmiana żarówek na ledy ... i to powinno zaspokoić chociaż trochę mój głód na odświeżenie autka :dance2:

Opublikowano

a ja bym zainwestował w S-line, zwłaszcza tył :decayed:

Opublikowano

No tak jak już robić to obydwa zderzaki.. bo tak po jednym to trochę fuszera.. ;)

Opublikowano

Widzę że nie ma lipy w klubie A4 :cool1: , Więc jak już polecę to po całości razem z tyłem... tylko nie tak łatwo znaleźć tylni zderzak do sedana od S-line, większość jest do kombi :kwasny: podoba mi się ta wersja z srebrną listwą :guma:

Opublikowano

ze srebrną listwą jest z S4... a tu już trzeba kombinować z wydechem od S4 :decayed:

Opublikowano

hehe oj nie ma.. ;) ja też się przymierzam do takiego moda w moim b7.. ;) tak że życzę powodzenia:hi:

Opublikowano

Idąc tym tokiem zaraz wystawię ogłoszenie na allegro : Zamienię A4 na S4 hehe i będą miał z głowy jak i z konta :pali:

Opublikowano

to szukaj tyłu S4 i wydechu i po problemie :wink: ciekawe po ile chodzą takie wydechy? :eusathink:bo od S5 widziałem po 1500 :facepalm:

Opublikowano

pożyjemy .. poklikamy na allegro... i zobaczymy :cwaniak:

Puki co pod pistolet lakierniczy pójdą progi

ORI końcówki wydechu bo aż wstyd

Chromowane ringi pod atrapy przeciwmgielnych / przy okazji białe ledy się podmieni

malowanie wszystkich zacisków hamulcowych na czarny połysk

no i konkretny auto detailing na wiosnę / spory karton z zabawkami i kosmetykami od ShowCarShine już czeka na rozpakowanie :pali: