Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Uchwyt na napoje w tunelu USA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko rączkę się zmienia? Dobrze widzę że ona troszkę pod skosem idzie?

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez bongod

• 1 rok później...
Opublikowano

Również odgrzewam kotlecika, ale w trochę innym celu.. ;) Też mam ten tunel, ale był już w aucie, które kupiłem, więc nic nie pomogę w modzie.. Mam do wymiany te dwie gumki/wycieraczki/zaślepki, które są wsadzone w miejsce na kubek i ten kwadracik pod samym schowkiem.. Jeśli ktoś posiada owe, mógłby wrzucić numery części ?

Opublikowano
Dnia 1/19/2017 o 11:44, mkapella napisał:

Również odgrzewam kotlecika, ale w trochę innym celu.. ;) Też mam ten tunel, ale był już w aucie, które kupiłem, więc nic nie pomogę w modzie.. Mam do wymiany te dwie gumki/wycieraczki/zaślepki, które są wsadzone w miejsce na kubek i ten kwadracik pod samym schowkiem.. Jeśli ktoś posiada owe, mógłby wrzucić numery części ?

sprawdzilem dzisiaj u siebie ta gumke,niestety nie ma zadnego numeru pod spodem,wydaje mi sie ze wystepuje ona w calosci z  cup holderem.:mellow:

https://www.ecstuning.com/b-genuine-volkswagen-audi-parts/cup-holder-sabre-black/8e0862533d5pr/

numer dywanika:)

https://www.ecstuning.com/b-genuine-volkswagen-audi-parts/storage-compartment-insert-sabre-black/8e0863301d4pk/

Opublikowano

Dzięki za info ;)  W razie gdyby był ktoś  tym tematem zainteresowany, przedstawiam również informację, jaką otrzymałem z ASO Poznań:

"wyściółka pod podłokietnikiem 8E0863301D 4PK - 38zł/brutto - dostępna tylko w kolorze czarnym
wyściółka uchwyt na kubki 8E0862533D 5PR (cały uchwyt, sama wyściółka nie występuje, tylko w kolorze czarnym) - 225zł/brutto"

• 6 lat później...
Opublikowano

Dziś dzwoniłem do audi w sprawie tego wkładu do podłokietnika na kubki i powiedzieli że od 2017 już go nie produkują 8E0862533 

A powiem wam że naprawdę brakuje jeszcze jednego uchwytu na kubek prócz tej szufladki 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dla ciekawskich normalnie wchodzą tam dwa duże kubki z Orlenu ?IMG_20230906_191237.thumb.jpg.b59f1b8b359af384732f7dadba39797f.jpg

Edytowane przez Garnus