samurajjack Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Gdy auto jest zimne wszystko jest ok. Wystarczy że troche pojeżdże po mieście i jedynka a czasami dwójka strasznie ciężko wchodzą - tzn coś jakby chaczyło?? Ten sam problem jest z wstecznym nieźle musze sie namęczyć (czasami) żeby mi wskoczyło ale to wszystko jest po kilkuminutowej jeździe. Jak wsiąde do auta po dłuższym staniu to jest ok - czy to może wina skrzyni biegów czy sprzęgła. Co z tym zrobić czy jest jakiś problem czy to normalka??
sparki Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Najpierw sprawdził bym poduszki pod skrzynia i silnikiem
rysiu Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 byly podobne tematy, ja mialem podobny problem, wymienione poduchy pod skrzynia i jest ok
loco87 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 jest zgrzyt w trakcie zmiany i slychac szum przy wbijaniu np 2 biegu czy wstecznego ?
sisi1977 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 u mnie było podobnie,wymieniłem sprzęgło(komplet)i jak masełoko :>
przema Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Na 99% sprzęgło do wymiany.Miałem identyczny problem
rysiu Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 nie przesadzajmy z tymi % i nie jezdzimy po %
Rekomendowane odpowiedzi