bania_85 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 Bardzo słabo słychać to dudnienie u Ciebie. Byś musiał zdjąć przewód doprowadzający powietrze do filtra i wtedy nagrać dźwięk. U mnie było to słychać bardziej. Więcej info na ten temat jest w wątku: http://a4-klub.pl/silniki-diesla-29/b6-avf-dziwne-odbijanie-filtrze-powietrza-226479/
elmer80 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Właśnie czytalem że wymieniles wałek, szklanki, uszczelki PD i dalej masz dudnienie tylko cichsze. W jakim stanie miałeś wałek? Jak masz to wrzuc zdjęcia. wysłane z Commodore 64
bania_85 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 Właśnie czytalem że wymieniles wałek, szklanki, uszczelki PD i dalej masz dudnienie tylko cichsze.W jakim stanie miałeś wałek? Jak masz to wrzuc zdjęcia. wysłane z Commodore 64 Zdjęć wałka niestety nie mam, ale mam stary wałek, więc w weekend będę mógł zrobić zdjęcia, to od razu powiecie mi czy konieczna była wymiana:wink:
kierdawp Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Panowie pomóżcie gdzie mogę dostać tego jednego broka - pewnie któryś wcześniejszy mechanior wywalił jak zobaczył pod pokrywą taki kołeczek. Od strony pompy wakum nie mam broka i nigdzie nie widać, pozostałe 3 są na miejscu.
elmer80 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 hymm ASO? Albo z jakiejś używki wydlubac? wysłane z Commodore 64
kierdawp Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Jak ASO to jak nazywa się ta cała część, z góry dzięki. ---------- Post dopisany 19-12-2013 at 14:18 ---------- Poprzedni post napisany 18-12-2013 at 20:37 ---------- Powiedzcie mi teraz mam używkę tych dźwigienek z włożonymi brokami, teraz powiedzcie mi jak mam te broki wyjąć??
Rekomendowane odpowiedzi