Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1.9 TDI] AUDI A4 AVANT - RS BLUE - tuning-studio.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ślicznotka :grin: Zmiany są takie jak być powinny, oby tak dalej :tongue::a4fan:

Opublikowano
  • Autor

bardzo ładne ale skoro idziemy w chrom to ja prosze jeszcze chromowane relingi + srebrne obwodki wkolo okien :evil:

Just like that:

http://img.otomoto.pl/photos/original/C2/C279/C27971/C2797100_3.jpg

takie mody to już wyższa szkoła jazdy, wymiana tylnych szyb i zdejmowanie podsufitki, więc chyba sobie odpuszczę...

poza tym ogromnie ciężko znależć w/w rzeczy w dobrym stanie na rynku wtórnym, jak ktoś ma coś takiego proszę o kontakt ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

hej :)) ladna a4... wszystko z gustem... i popieram z lampami po lifcie o wiele lepiej niz z tymi ringami... ringi to tylko bmw... oczywiscie jak dla mnie....

Kolor robi wrazenie.. w koncu RS Blue...

PS. Jaki zestaw xenonKit? 6tys czy 8 tys?

PS2. SIlniczki tez wymieniales? bylo to konieczne przy lampach TYC czy po prostu nie miales w poprzednich lampach?

Mam wersje przed liftem i bardzo zastanawiam sie przerobic na ta po ... ale chyba silniczki powinny pasowac...

Opublikowano

hej :)) ladna a4... wszystko z gustem... i popieram z lampami po lifcie o wiele lepiej niz z tymi ringami... ringi to tylko bmw... oczywiscie jak dla mnie....

Kolor robi wrazenie.. w koncu RS Blue...

PS. Jaki zestaw xenonKit? 6tys czy 8 tys?

PS2. SIlniczki tez wymieniales? bylo to konieczne przy lampach TYC czy po prostu nie miales w poprzednich lampach?

Mam wersje przed liftem i bardzo zastanawiam sie przerobic na ta po ... ale chyba silniczki powinny pasowac...

A powiedz kolego po co w lampach TYC potrzebne są silniczki do ksenonów nie można je po prostu ustawić na stałe?

A co do furki FELIPE jest super podoba mi się kawał dobrej roboty odwaliłeś :thumbup::hi:

Opublikowano

Jeszcze gleba i bedzie ok :th: a co z tyłem ? progami ?

Fakt przydało by sie wiecej dzikich kucy pod maską :>

Opublikowano
  • Autor
może treraz inwestycja w kierunku podniesienia mocy?

autko miało seryjnie 90ps, nie mialem wpływu na to bo inaczej byłoby wyjściowo 110ps

aktualnie sa wtryski od ASV (110ps) i program, moc ponad 120ps

w planach regenracja turbiny i przy okazji hybryda (wnetrze 150ps w obudowie od seryjnej) oraz FMIC, więcej nie planuje bo autko jest do jazdy miejskiej z domu do pracy i raz na jakiś czas jakiś street na mieście z innymi dieslami

PS. gleba juz jest 45/35, czekam na ładna pogodę to zrobie fotki[br]Dopisany: 18 Lipiec 2007, 17:01 _________________________________________________

Jaki zestaw xenonKit? 6tys czy 8 tys?

1 zestaw xtec 6000k

2 silniczki kupowałem nowe valeo 90zł sztuka, stare nie pasują

[br]Dopisany: 18 Lipiec 2007, 17:02 _________________________________________________

a co z tyłem? progami?

progów intensywnie poszukuje, ale nie mogę znależć, chętnie kupię jak ktoś ma na sprzedaż...

z tyłu jest podkładka zgrabnie połączona ze zderzakiem i w kolorze (nie widać łączenia) wygląda nieźle, inaczej niż wszystkie a4

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

pokaż fotki tyłu... :notworthy:

Opublikowano

Pokazujesz caly czas przód daj fotki tylu!!A tak poza tym ladniutki avancik :a4fan::notworthy:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

nowe fotki, nie pokazują całego auta ponieważ są dedykowane na www.xenony.bydgoszcz.pl do działu REALIZACJE ale...

wkrótce sesja całego auta wraz z modelką, na www.fotografia.bydgoszcz.pl można zobaczyć czego możecie się spodziewać po sesji :)

2d2cgwg.jpg

311kmzs.jpg

2w3u9zs.jpg

s25fmc.jpg

Opublikowano

ładniutko wygląda... zdjęcia pierwsza klasa :thumbup:

... oczywiściew autko też pierwsza klasa :thumbup:

Opublikowano

Piekne.. :) tylko czegos z boku brakuje.. A konkretnie jakichs listew.. S4 czy cos.. Przod nisko, tyl nisko a srodek taki jakby wyciety.. :mysli:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie auto :thumbup: , zdjecia rowniez, pelny profesjonalizm.

Pozdrawiam.