rafal_legnica Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 Witam, po małej przerwie znów jestem w gronie szcześliwych posiadaczy najelepszej marki jaką jest AUDI. Tym razem A4 B8 2,7 TDi [CGKA] moc 190KM. Mam nadzieje ze nie będzie sprawiała problemów a wręcz przeciwnie- sama satysfakcje Niestety jeśli chodzi o ulepszenia to jestem jeszcze laikiem, ale planuje nieco ja wzmocnić, dlatego liczę na wasze wsparcie w wolnej chwili wrzuce zdjęcia pozdrawiam wszystkich
Mymlok Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 ..fotki wrzuć, tylko nie jakieś miniaturki, bo mnie to rozbraja tutaj
ciasnyWiesiek Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 no no fotki to podstawa obejrzymy ocenimy a poza tym bezawaryjnosci :-)
rafal_legnica Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Opublikowano 18 Listopada 2012 heh w tygodniu zrobie i wrzuce, tylko na myjnie musze pojechac
shoo Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 ..fotki wrzuć, tylko nie jakieś miniaturki, bo mnie to rozbraja tutaj Taki OT maly: te miniaturki faktycznie sa dziwne, to jakis blad parsowania forum chyba, bo jak sie podejrzy kod HTML strony to sa niewidoczne linki do pelnych rozmiarow zawsze...
Rekomendowane odpowiedzi